Vedr.: Sletning af debitor navn på faktura

0
Vi står med en udfordring som vi har lidt svært ved at løse. Vi sender mange regninger til en kommune, men da de sendes på forskellige unge fra et opholdsted har vi oprettet en debitor for hver ung. Da det ikke er den unge der sendes til, og derfor ikke står som debitor så kan den ikke ses på udskrifter, eller i debitorkartoteket.
Vi prøvede derfor at slette Debitor navn fra fakturaen, for så kunne vi bare skrive den unges navn der, og kommunens navn ville ryge ned under adresse feltet. Det kan dog ikke lade sig gøre.
Som det ser ud idag er vi nød til at huske hvilke af de unge der hører til hvilke af de 35 debitorer.
Om man kan opfinde noget smart vides ikke, men vi er meget åbne for det! =)
lukket
i Spørgsmål » Salg af (210 points)
gen-kategoriseret af

4 Svar

 
Bedste svar
Hvis I ikke kan slette debitornavnet fra fakturalayoutet er det måske fordi det er angivet på brevskabelonen?

Prøv evt. at gå ind under Brevskabeloner og se om I ikke kan ændre det på den skabelon der bruges på det aktuelle fakturalayout.

En alternativ løsning er at overskrive debitornavnet (den unges navn) med kommunens navn hver gang i opretter en faktura, men det bliver måske lidt trættende i længden.
Spørgsmål af (440 points)
valgt som bedste svar af
Hej DMO,

Hvordan har i behov for at få det vist? Her tænker jeg f.eks. om i kigger på salget på hver ung? Min tanke var nemlig nedenstående:

Jeg tænker at man kunne gøre brug leveringsteder. Så vil du kunne oprette alle de unge og vælge dem på leveringsteder når der skal faktureres. Det du så vil kunne gøre er at fakturere overordnet set til kommunnen, med angivelse af den unge som leveringssted. Leveringssted kan vi omdøbe til at hedde: vedrørende eller lign.

Dette vil betyde at i sender alle jeres fakturaer til kommunen med angivelse af den unge. Hertil vil i kunne gå under fanebladet rapport og omsætningsstatistik og få det fordelt efter leverinsteder.

Prøv og beskriv lidt hvad i kunne tænke jer at se, og hvor fakturaen skal sendes til, og om den unge på være angivet på fakturaen, så kan vi prøve igen, hvis hverken jonas svar eller mit rammer.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Tak for et par gode ideer. Jeg vil sige at det indlæg Jonas skrev ramte hovedet på sømmet, og løste alt.
Tusind tak til jer begge.    Er nu en glad bruger igen.
Spørgsmål af (210 points)
Perfekt  

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)