forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

se leverings dato ved ens bestillinger

0
Hej

Jeg har ofte mange levendør bestillinger hos de samme leverendør på en gang. Det kan være svært at huske hvornår d forskellige bliver leveret. er der mulighed for under lager>vareleverandør>bestillinger, at se leverings tidspunktet, så man ikke skal ind og se under de speciffike ordre.

Hilsen Thea
spurgt 25 Aug, 2011 i Forslag » e-conomic generelt af tswa (290 points)
opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Thea

Det er rigtigt at du umiddelbart SKAL ind på den enkelte bestilling for at se den forventede leveringsdato. Men et lille fif kunne være, at du på bestillingen ved Referencer, benytter Overskriftfeltet til at skrive den forventede leveringsdato. Så vil du bemærke at den forventede leveringsdato vises i Overskriftskolonnen ud for alle dine aktuelle bestillinger. (Og datoen vises også for de bestilliinger der er i arkivet.)

 

Lennart Schmidt

Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Aug, 2011 Forslag af lennartschmidt (5,580 points)
valgt som bedste svar 21 Feb, 2013 af Steffen E
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”