Informizely customer feedback surveys

Afslutning projekt - afdeling

0
Jeg har lige afsluttet et projekt og penge bliver herved automatisk flyttet fra konto 5550 aconto faktureret til konto 1060 afsluttede projekter. Når man afslutter et projekt kommer der ikke afdeling på. Er der en måde hvorpå man kan skrive afdeling på når man afslutter et projekt?

Hvordan får jeg nu de allerede bogførte beløb til at høre under en afdeling?
i Forslag » Andet af (350 points)

5 Svar

Hej Charlotte,

Det vil desværre ikke være muligt at få med over automatisk, når du afslutter en sag. Den eneste måde er manuelt, altså og afslutte sagen, og så bag efter debitere og kreditere på kontoen, hvor den ene postering er med afdeling. Lidt omstændigt, men det er sådan er det nu og her.

Jeg er dog med på at dette kunne være en forbedring, hvorfor jeg har rykket dette indlæg over til forslag til e-conomic, da det kunne være et forslag til forbedring med at få dette med over. Er du enig i dette? Logikken skal så være at den bliver bogført på sammen afdeling, som den oprindelige?

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen

Tusind tak for dit svar!

Jeg er helt enig. Det kunne være en rigtig god funktion at have ved afslutningen af sager og ja det skulle så være samme afdeling, som den oprindelige.

mvh
Charlotte
Forslag af (350 points)
Jeg har lige et spørgsmål mht. manuelt at få afdelingskode på. Jeg bliver vel nødt til at oprette en mellemregningskonto for at dette kan fungere? Ellers kommer afdelingskode jo på, både når der bliver debiteret og krediteret på kontoen? Eller er der en måde hvorpå dette kan undgås?
Forslag af (350 points)
Never mind. Jeg fandt ud af det ved at bruge fordelingsfunktionen.
Forslag af (350 points)
Hej Charlotte,

Super du klarede det selv. Ellers kan det også ordnes ved at du laver posteringen over 2 linjer, så vil du komme i mål.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)