Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Mellemrum mellem varelinierne

0
Jeg kunne godt tænke mig på min faktura at have mere mellemrum mellem vare linierne.

Hvorledes gør jeg det ?

Jeg har fået oprettet en skabelonsamling som jeg leger lidt med, men jeg kan ikke få dette mellemrum til at udvidde sig.
i Spørgsmål » Salg af (770 points)
status opdateret af

8 Svar

Hej Martin

Ja, det savner jeg også. Jeg omgår problemet ved at indsætte et ekstra linjeskift efterfulgt af et mellemrum, når jeg har skrevet sidste linje i en fakturalinje. Så vil næste fakturalinje starte lidt nede, og det ser pænt og overskueligt ud.

Men det ville være rart, hvis man selv kunne sætte lidt mere luft ind mellem linjerne.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Spørgsmål af (15.8k points)
Hej Susanne og Martin

Hvis man vil have mere luft mellem linjerne kan man regulere dette, ved at ændre linjehøjden for elementet kolonne. Man skal så være opmærksom på, at linjehøjden gælder for <em>alle</em> linjer.

billede283.png

  Dorthe Weiss Flensburg Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af (2.3k points)
Hej Dorthe

Ja, det er netop det der er problemet - jeg vil ikke have luft imellem ALLE mine linjer, men kun imellem hver fakturalinje-del, så man bedre kan skelne imellem hver fakturalinje, hvis man har mange af dem, f.eks. med meget tekst. Så bliver det hurtigt meget gnidret.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Spørgsmål af (15.8k points)
Det har du fuldstændig ret i Susanne.

Mit problem er at mine fakturaer generes automatisk ud fra en abonnements kørsel, og det ikke er nogen jeg selv opretter. Ellers kunne tricket med et linjeskift være fint.
Spørgsmål af (770 points)
Hvorfor ikke indsætte en tom fakturalinie der hvor I ønsker et mellemrum?
Spørgsmål af (340 points)
Mener du manuelt ? På en faktura som ved den årlige kørsel er 400+ sider lang ?
Spørgsmål af (770 points)
Hvis man gerne vil have ekstra luft mellem <em>alle</em> linjerne, så skal man følge Dorthes anvisning (se ovenfor).

Hvis man blot vil lave et ekstra linjeskift, så funger det lidt ligesom i tekstbehandling ? i e-conomic skal man blot klikke ?Opret fakturalinje? og herefter klikke på OK (og altså ikke udfylde nogen felter), så dannes der en ekstra, blank linje.  

Hvis man senere vil flytte rundt på tingene, gøres dette via piletasterne, der er ud for hver fakturalinje.

Det nemmeste er at prøve sig frem. Du kan oprette en faktura og få vist denne ved at klikke ?Vis faktura? og slette fakturaen igen, hvis du ikke vil bruge den. Fakturaen bliver kun bogført, hvis du klikker ?Bogfør faktura.? Så du kan trygt prøve dig frem, indtil du er tilfreds.

Hvis fakturaerne er autogenereret via e-conomic abonnementsmodul, og du ikke efterfølgende vil redigere fakturaerne manuelt, så er du henvist til udskrift-funktionalitet, der er indeholdt i abonnementsmodulet.

  Svend Christiansen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af (5.1k points)


Hvilken udskifts-funktionalitet er det ?
Spørgsmål af (770 points)