Informizely customer feedback surveys

forbedring af tidsregistring

0
Hej
det villle være smart hvis man kom direkte ind i en uge oversigt når man registrede tid, således at man hele tiden havde overblik over ugen. Det er lidt besværligt først at vælge en bestemt uge og så ugeseddel for at få overbilk.
i Forslag » Andet af (460 points)

3 Svar

Hej,

Jeg er bange for jeg ikke er helt med. Kan jeg ikke få dig til at beskrive forløbet. Altså hvor du starter med at klikke, og hvor du fortsætter med at klikke for at komme til næste punkt. Så kan jeg være helt med på hvor det er, det kunne være bedre og se forløbet for ugen.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)Hej
I bund og grund er der bare langt ind til den ugeoversigt jeg har vedhæftet. Jeg tænkte bare om det kunne ændres sådan at man så ugeoversigten på den side hvor man taster timerne ind det ville give et godt overblik. fx nedenunder der hvor de timer man har registreret på en dag står. Så har man hele tiden overblik over hvor mange timer man har haft pr. dag/uge
Forslag af (460 points)
Super tak for det - så er jeg med.

Tak for dit forslag. Jeg vil høre om der er andre som også kunne have brug af denne funktion, for at få et hurtigere overblik i projektstyringen?

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)