Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Abonnement

0
Vi skal fakturere serviceaftaler vedrørende software. Vi har ca, 2000 aftaler. Det ville være rart om kundenummer kunne anvendes som abonement nummer. Så vidt jeg kan se vil vi i vores situation  kun kunne have 1 abonent på hver abonnement, idet de ydelser der er tilknyttet vil variere fra kunde til kunde. Når så en kunde med f.eks. 4 ydelser forlanger at der udstedes 2 fakturaer fordi det er 2 forskellige afdelinger hos kunden, der skal godkende fakturaer. Det ville være rart om det kunne tilføjes et løbenummer eller evt. at leveringssted til abonnementnummer.

Per Kristensen,
i Forslag » Andet af (170 points)

1 Svar

Hej Per,

Tak for dit forslag, omend det lyder mere som en support opgave end tilføjelse til programmet. Måske.

Det er muligt at tilføje flere abonnenter til samme abonnement. Men det virker ikke helt som om du alligevel formår at komme i mål med vores nuværende setup.

Foreligger muligheden at vi kan ringe dig op, og se på det sammen? Skriv gerne en mail til os på info@e-conomic.dk, og sæt Att: Forum - Alexander i emnefeltet. Så vil jeg sørge for at vi får kigget ind til problemstillingen. Omend i så fald forstår hvad det konkrete forslag er, som er på nuværende tidspunkt i tvivl om.

Ser frem til at høre fra dig.

Forslag af 🔒 (12.1k points)