Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Samle betalinger pr. kreditor med samme forfaldsdato inden overførsel til bank

0

Hej Er det ikke muligt at få et billede under betalinger, hvor fakturaer samles pr. kreditor, før man sender dem til betaling?

I nogle regnskabsprogrammer, kan man bede det om at samle kreditorer, så man kan se saldo og forfaldsdato pr. kreditor. Det synes jeg kun man kan når man er igang med at overføre?

Eks. hvis jeg skal betale i dag og har 200 regninger til Bygma. Så ville jeg gerne kunne se et billede med de 70 der forfalder nu samlet uden alle dem der først forfalder efterfølgende.

Lige nu står alle 200 regninger jo bare og bliver først samlet når man udvælger nogle til betaling. Men jeg skal have en godkender ind over, så var det noget nemmere at have sådan en liste at give ham, i stedet for at han skal godkende 70 fakturaer eller jeg skal sidde og ændre beløb og slette.

lukket med noten: Afklaret
i Forslag » Bank af (300 points)
lukket af

1 Svar

Hej

Tak for dit forslag her.

Hvis jeg forstår dig ret, så ønskes du en opsummering af de enkelte leverandører ved udtræk? Så har du 200 lev.fakturaer, hvori 70 af dem er til Bygma, så vil du gerne se det samlet beløb til Bygma?

Forslag af 🔒 (12.1k points)
Ej hvor smart - denne har jeg aldrig prøvet før, men det vil jeg gøre fremover! :-D

Vh Helle
Lige et enkelt spørgsmål til "løsning 1"

Hvor finder du en betalingsoversigt der kan afgrænses på leverandør og dato? For det kan man ikke under mine betalinger.
Man skal vælge "Ny søgning" og derefter udfylde felterne.
Det er sgu smart! Tusind tak :)
God jul.