Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Design og Layout

0
Hej

Var det muligt at få lagt nogle flere "færdige" design/layout på, så det er muligt at vælge fra dem istedet for hjemmelavet design/layout.

Det vil spare en del på den konto(tid).

Evt. muligt for at lave genvejs knapper til venstre på start siden, der kan spares rigtig meget(tid) ved de desigt bruges til hverdag kunne vælges her!

Et andet punkt der har været på ønskelisten er muligheden for at kunne copy/paste tekst ind i et tilbud/faktura på mobil app. - det virker ikke

fordi opsætningen ikke kommer til at passe - det flytter sig !!!!.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Martin

Tak for dine ideer :)
Vi har flere gange haft oppe at vende at man skal kunne vælge mellem flere designs, det er dog aldrig noget vi har prioriteret da det er et ret ressourcekrævende projekt. En skabelonsamling indeholder både faktura, tilbud, ordre, rykker som alle skal redesignes. Jeg synes dog din ide er god og jeg vil gerne nævne den for udviklingen igen dog uden at det må oprettes som et løfte om at det er noget vi kommer til at lave i nær fremtid :)

Dit input ang. mobilappen må du meget gerne dele direkte i appen under menuen Feedback så ryger det nemlig direkte til mobilteamet der vedligeholder og udvikler appen.
Forslag af 🔒 (55.9k points)