Spærrede kreditorer

+2
Det ville være dejligt, hvis man på en eller anden måde let kunne se, hvilke kreditorer der var spærrede, ligesom I har lavet med debitorerne. Jeg har bogført poster på 4 spærrede kreditorer, men får ikke besked om, hvilke kreditorer det drejer sig om (eller en advarsel, når jeg posterer på dem), så nu skal jeg ind og se på flere 100 kreditorer, for at finde de rette.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

i Forslag » Andet af (15.8k points)
Vi mangler i den grad at vi kan skjule inaktive kreditorerer!

3 Svar

Hej Susanne,

Du har selvfølgelig ret - det ville være klart at man fik kopieret funktionaliteten fra debitor til kreditor med spærring ville der være en fornuftig sammenhæng. Det er noteret.

Hvis man i kassekladden prøver at oprette en postering på en spærret kreditor, så får man en fejlbesked frem, og man får ikke lov til at ligge den i kassekladden. Har du en måde hvor på dette er muligt, så hører jeg gerne fra dig.

En workaround indtil der er styr på det første, er at gå under fanebladet indstillinger og eksporter data. Her vil du kunne finde en liste der hedder kreditor.csv og her vil du så kunne se i Excel filen hvilke kreditorer der er spærret. (Det er dem der står 0 ved)

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Tak Steffen. Det med exporten vil jeg huske næste gang:)

Jeg tror problemet er opstået, fordi der er posteret på de 4 kreditorer tidligere. Der er ikke trykket på bogfør-knappen. Efterfølgende er kreditorerne spærret, og jeg har derfor ikke fået en advarsel, da jeg lagde dem i kassekladden. De er fundet nu og åbnet

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

Forslag af (15.8k points)
Er der noget nyt i denne sag ?

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)