Informizely customer feedback surveys

Fordeling i Smart Inbox

0
Hej e-conomic

Jeg (og flere af mine kollegaer) synes det kunne være super fedt, hvis "fordeling" i Smart Inboxen havde de samme funktioner, som når man bruger den i kassekladden.

Fx mangler vi funktioner som:

- at kunne skifte mellem felterne ved hjælp af ctrl + piletasterne
- at kunne vælge andre end den skabelon ved brug af piletasterne frem for musen
- at starte i øverste linje i stedet for nederste når man har valgt en skabelon

Mvh
Anna Dam Mikkelsen
BDO Aabybro
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Anna

Tak for dit feedback. At arbejde smart med digitale bilag er absolut noget vi har fokus på. Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige om/hvornår det er en ændring vi vil lave, men jeg deler dit input med teamet der arbejder med inbox, så tager de det med i deres overvejelser :)

<p dir="ltr">Med venlig hilsen</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tabita Edith Lorenzen</b></p> <p dir="ltr">Wow Hero & TopGun, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1-5, 1799 K&oslash;benhavn V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:  <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere! </a></p>
Forslag af 🔒 (54.1k points)