Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at blokere en faktura hvis Vores Ref ikke er udfyldt

+1
Vi oplever at nogle fakturaer ikke får Vores Ref udfyldt da det er et manuelt trin. Det giver nogle rapperteringsproblemer. Dette kunne løses meget simpelt ved at have en indstilling hvor man kunne vælge at blokere fakturerering hvis ikke dette felt er udfyldt.
i Forslag » Salg af (310 points)

1 Svar

Hej Kasper

Vi har fået et lignende ønske - blot vedr. feltet Øvrig Ref. - det ligger i ønskebrønden og du må meget gerne kigge forbi og give din kommentar ang. Vores Ref og stemme på det.

Det er dog et forslag som hurtigt griber om sig, da brugerne potentielt ønsker kontrol på samtlige felter på fakturaen og så skal det være et sted man kan krydse disse kontrolfelter af. Så det er ikke noget vi lige kommer til at lave fra den ene dage til den anden, det vil nærmest være en ny strategi der skal lægges.

Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej Tabita

Tak for svar.

Jeg synes ikke det er helt det samme og egentlig er Vores ref jo et lidt specielt felt som selv jeres standard rapporter bruger. Det burde kunne laves ret nemt
Du har ret i at det ikke en til en er det samme - men princippet er det samme, altså at man på en faktura vil have nogle bestemte felter som er obligatoriske. Så derfor ville det være to forslag der kunne pitches som ét.