Informizely customer feedback surveys

Søgefunktion

0

Jeg mangler en søgefunktion, når jeg anvender Leveringssteder. Her kan man ikke søge en butik/leveringssted frem OG man kan heller ikke søge en faktura OG man kan ikke se butikkens/leveringsstedets kontoudtog. Det mangler jeg ret meget. Kan I hjælpe med forbedring på dette? Dejligste dag til jer Mh Frank

i Spørgsmål » Salg af (160 points)

2 Svar

Hej Frank

Vi har tidligere i år lavet en forbedring så man kan søge på leveringssteder.

Dette gøres i Salg - Kunder - udvidet søgning.

Når du her har fundet kunden ud fra leveringsstedet kan du enten kigge på Posteringer på konto for at se tidligere fakturaer og øvrig historik, eller herfra oprette nyt tilbud/ordre/faktura.

Jeg håber at denne nye funktion vil være en hjælp for dig, ellers må du meget gerne uddybe hvor du ønsker bedre søgemuligheder på leveringssteder.

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Spørgsmål af (50.4k points)
Hej igen,

Tak for svaret, men måske du ikke helt har forstået problemet Det, du beskriver, er når du ikke har valgt Leveringssteder i menuen til højre. Du skal altså længere ind i systemet, nemlig: Salg > Kunder > Flere (i højremenuen ud for en kunde, der er oprettet med flere Leveringssteder) > Leveringssteder.

Når du således lander på oversigten over kundens leveringssteder, kan du ikke søge på et bestemt leveringssted, og du kan ikke se de fakturaer, der er skabt til de enkelte leveringssteder.

Det vil være ret skønt, såfremt dette kunne blive tilfældet.

Dejlig dag til jer - og tillykke med de flotte præstationer i Tour de France‍♀️

/Frank
Spørgsmål af (160 points)

Hej Frank

Først og fremmest tak for lykønskningen med Tour de France! Jeg kan ikke tage nogen ære selv da jeg kun har siddet på sofaen og intenst fulgt med, men hvor var det bare et helt fantastisk flot cykelløb i år! Jeg var selv helt opslugt af Tour de France og blev meget glad da jeg fik lov til at møde Jonas og få en autograf i den Jumbo-Visma kasket jeg havde købt smiley

Nåh men tilbage til emnet wink Jeg kan godt se at jeg ikke helt havde forstået hvad du ønskede dig. Du vil gerne have en søgemulighed i selve menuen Leveringssteder og samtidig en mulighed for at se fakturaer der er udstedt til stederne? Korrekt?