Informizely customer feedback surveys

Fakturaarkiv pr. sælger (Medarbejder)

0
For at sikre et firmas sælgere den nødvendige dokumentation af faktureret salg, mangler jeg at kunne udvælge fakturaer/kreditnotaer/ordrer m.m. pr. medarbejder. Oplysningerne ligger i systemet, så det er vel kun et spørgsmål om at tilføje medarbejderkartoteket som et punkt i Arkiv under Debitorer/kunder.
i Forslag » Andet af (26.4k points)

3 Svar

Hej Erik,

Tak for dit forslag.

Som du selv skriver så vil det være at tilføje et enkelt felt. Vi er lidt i tvivl om hvor mange dette vil være relevant for, hvorfor vi gerne vil høre om der er andre der har samme behov?

Alternativt kan man gøre brug af omsætningsstistakken, men der er jeg med på du ikke direkte kan tilgå fakturaen.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Tak for dit svar.

Nu ved ikke rigtigt, hvordan jeg skal tolke dit svar.
Skal jeg tage udgangspunkt i den venstreorienterede variation, hvor hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære eller skal jeg tage udgangspunkt i, at dem, der deltager i Jeres forum, er toppen af Jeres store brugerskare.
Hvis det sidstnævnte er tilfældet, vil jeg da gerne kende størrelsen af Jeres forum i forhold til antallet af e-conomic brugere.
Det er vel ikke sådan, at alle forslag/forespørgsler, skal igennem et tilfældigt udvalg af brugere uden vurdering fra et internt panel, der har haft hænderne dybt begravede i virksomhedsadministration. I vil vel hævde, at Jeres brugere er de bedste dommere, men det er de efter min mening kun, hvis de også har den relevante baggrund.
Forslag af (26.4k points)
Hej igen,

Hvordan det tolkes vil jeg lade være op til dig    Jeg vil hellere knytte en kommentar til det.

Vi kiggede fornylig på hvilke felter der skulle på. Vi valgte at smide Deres/øvrig ref, og se behovet for yderligere felter. Så vi vil gerne have lidt flere tilkendegivelser.

Ikke sagt at forslaget ikke er godt, eller der er andre der vil nyde godt af det. Er der dog et forslag som vi allerede nu ved at flere vil have gavn af, så bliver det prioriteret.

Du vil altid kunne se tilmeldte brugere, fra forum forsiden. Se nedenstående billede.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg har behov for at kunne få overblik over flere medarbejderes udfaktureringer. Også selvom de har glemt at skrive sig selv i "vor ref" må e-conomic vide, hvem der har sendt hvilke fakturaer.