Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varerabat i omsætningsstatistik

0
Jeg har en kunde, der betjener sine kunder via eksterne sælgere. Dvs. der betales prov. af det fakturerede salg, men ved indsalg til en sæson er det kotume, at sælgeren kan yde en ekstra rabat i forhold prislisten, men så må han selv være med til at betale en del af denne rabat.
Derfor har jeg behov for, at den afgivne rabat kan udskilles i omsætningsstatistikken i en separat kolonne, således at kolonnerne f.eks. kunne hedde: Bruttoomsætning, rabat og nettoomsætning (Momspligtigt beløb).
i Forslag » Andet af (26.5k points)

1 Svar

Hej Erik,

Tak for dit forslag.

Vi er i tvivl om hvor mange der har behov for dette, hvorfor andre med samme ønske, meget gerne må komme med deres besyv også.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)