Informizely customer feedback surveys

Tilknyt bilag til salgsfaktura

0
Jeg er glad for jeres nye funktion, hvor man kan tilknytte et ekstra bilag til en slagsfaktura. Vi viderefakturerer mange af vores købsfakturaer, og her er det helt essentielt at have muligheden for at tilknytte den faktura, som vi viderefakturerer.

Jeg savner dog muligheden for at kunne gøre dette tilbage i tiden. Alle de salgsfakturaer, som vi allerede HAR bogført, vil vi også gerne have tilknyttet dette pågældende bilag til.

Vi kan allerede nu gøre dette ved vores købsfakturaer, men jeg synes desværre, at muligheden mangler ved salgsfakturaer.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Mvh Jill Børgesen
SSI Schäfer
i Forslag » Andet af (160 points)

3 Svar

Hej Jill,

Tak for dit forslag.

Lige et spørgsmål til dette. Fremover vil du jo vide at de bilag du har vedhæftet til dine fakturaer, rent faktisk er knyttet hertil, og at kunden har modtaget disse. Vil det ikke være problem at du nu kan tilknytte bilag til dine fakturaer, men hvor original bilaget ikke er sendt med? Eller lad mig spørge på en anden måde: Hvordan skal det, hvis det altså skal, fremgå af fakturaen, om bilaget er sendt med i første omgang?

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)


Hej

Vi sender altid original bilaget med fakturaen ud. Hidtil har vi bare taget en kopi af originalen og vedlagt denne fakturaen til udsendelse. Vi ved derfor med garanti, at fakturaen altid er sendt ud.

Mvh Jill
Forslag af (160 points)
Hej,

Hermed opfølgning som tidligere nævnt. Det er desværre ikke noget som vi kan lave nu og her, hvorfor jeg må afvise forslaget.

Tak for bidraget, og jeg håber at det vil være ok at i så kun får det til at virke fremover.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)