Informizely customer feedback surveys

Mulighed for variabler i vareteksten

0
Hejsa
Vi har en varetekst for bl.a. kørsel der hedder Kørsel, xx/xx-11.
Det ville være fiks med en variabel der automatisk sat dags dato ind - kunne man forestille sig det kunne lade sig gøre?

Mvh
Jesper
i Forslag » Andet af (950 points)

2 Svar

Hej Jesper,

Tak for dit forslag.

Umiddelbart har jeg svært ved at gennemskue hvordan dette skal kunne virke i praksis. Det kan jo være du kan hjælpe mig?    Når man opretter varelinjen, så skal den altså foreslå d.d. i et x/x felt. Dette forudsætter altså at man logger ind hver dag og angiver km på ordren/fakturaen - er det særlig smart/tilstrækkeligt? Eller hvornår skulle vi angive tidspunktet. Skulle det være sidste registrering + 1 dag, hvor den så springer weekenden over, således det bliver næste hverdag. Det var lidt til logikken som jeg ikke helt kan regne ud, gerne kom et praktisk eksempel, så er jeg sikker på vi nok skal komme det lidt nærmere.

Noget af den funktion du tænker på, kan jeg faktisk henvise til KM-registrering i projektmodulet - http://wiki.e-conomic.dk/projektstyring/registrering-og-fakturering, da du her vil kunne registrere på dage, og bagefter viderefakturer disse. En mulighed kunne også være at gøre brug af en nem løsning som kan snakke sammen med e-conomic - tracklog kunne umiddelbart være et bud her på. - http://www.e-conomic.dk/apps/rapporter/tracklog

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg kan godt se man kunne tage projektstyringsdelen ind og løse det der. Men keep-it-simple er nu også rart

Hvis jeg i dag har besøgt en kunde, går jeg ind og ser om der er en ordre på kunden. Er der det tilføjer jeg kørsel til den med det samme, ellers opretter jeg en ordre og sætter kørsel på.
Ordren kan enten være en månedsordre der faktureres sidst på måneden eller det kan være vedr. et bestemt projekt.
Jeg skriver projekt i anførselstegn fordi det typisk er små projekter vi arbejder med. Fx opsætning af en pc. Ikke et langvarrigt projekt på flere uger/måneder!

Vi bruger det på samme måde hvis vi har givet en kunde fjernsupport. Der tilføjes også en varelinje på en ordre med dato (og navn). Det samme med fragt, her fremgår datoen også.

Vi registrerer alt på den dag det foregår, så det skal bare være dags dato. Skulle man glemme det, kan man så enten rette det manuelt eller evt. have et sekundært varenummer hvis der ikke kan rette i den med de automatiske variabler

Håber det opklarer vores brug
Mvh
Jesper
Forslag af (950 points)