Informizely customer feedback surveys

Ordrelinje-import, leveringsdatoer og liniernr.

0
Hej e-conomic team.


Vi er forholdsvis nye brugere af jeres program og savner en gang i mellem nogle funktionaliteter, som andre ERP-programmer allerede har.


F.eks. indtastede jeg en større ordre forleden dag på +60 ordrelinjer og jeg stødte på følgende begrænsninger:

1) Min kunde kører med specialpriser og det hele er oprettet/opsat med prisgruppe, men alligevel skulle alle linjer indtastes manuelt da jeg ikke kunne finde muligheden for at indlæse ordrelinjerne via et Excel-regneark med [Varenummer, Antal, Prisgruppe].

2) Kunden skulle have en ordrebekræftelse. Da ordren var forholdsvis stor, kunne jeg ikke levere alle ordrelinjerne samme dag men i stedet over forskellige datoer, og havde brug for et leveringsdato-felt pr. ordrelinje, som jeg kunne få med ud på udskriften. Det felt mangler.

3) Kundens indkøbsrekvisition til mig var angivet med positionsnr. (linjenr.) , men på designet af ordrebekræftelsen kan jeg ikke se ?Linjenr?-feltet for at få det med ud, selvom at man kan se oplysningen (automatisk nr.tildeling) ved ordreindtastningen. Ved større ordrer er det for os nogle gange nødvendigt at referere til pos./linjenr. i stedet for varenr. når vi har en dialog med vores kunde vedr. en ordre.

Venligst tag ovenstående til overvejelse ved fremtidige opdateringer.
i Forslag » Andet af (160 points)

1 Svar

Hej Jenic,

Tak fordi du gider bruge tid på tid på vores forum.

ad specialpriser)
Man kan faktisk godt indlæse det. Som jeg læser det, så prøver du at gøre det direkte på fakturaen? Det snyder nok lidt - for man skaloprette/importere en liste til specielle priser - http://wiki.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-prisgrupper-lister et andet sted. Jeg vil anbefale dig evt. at se videoenen.

ad leveringsdato)
Man har mulighed for at angive en leveringsdato på linje niveau, ved at tilføje kolonnen. [urlhttp://wiki.e-conomic.dk/design-og-layout/kolonner]Se her hvordan du tilføjer en kolonne med leveringsdato.[/url]

ad indkøbsrekv)
Så ønsket her går på at du kan få nummeret dine varelinjer, med et fortløbende nummer, altid startende ved nummer 1 på hvert tilbud/ordre/faktura?


Ovenstående skal forstås som opklarende spørgsmål, og jeg hører gerne hvorfor/hvorfor ikke ovenstående funktion ikke er god nok.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)