Informizely customer feedback surveys

Smart Inbox kan ikke aflæse bankkonti, kun betalingslinier.

0

Smart Inbox kan desværre kun aflæse indbetalingslinier og ikke bankkonti, så derfor er jeg nødt til at oprette bankkonti på mine kreditorer. Men når jeg gør det, så er jeg nødt til at skulle tjekke bankoplysninger på alle de fakturaer, der kommer ind, hvis nu det skal betales til en anden konto, end den jeg har oprettet fast. Kan det virkelig være rigtigt ? For så er Smart Inbox jo ikke smart. 

Jeg har en kunde, der er begyndt at sende fakturaer som straksbetaling via Moneyflow, og så har jeg også en kunde, der er modtager af sådanne fakturaer - og som nu også er skiftet til at modtage via EAN. 

Når der bruges straksbetaling, så står der på fakturaen, at pengene skal overføres til Moneyflow, og så er det deres bankoplysninger, der er på fakturaen. Når modtageren så skal betale, skal der jo betales til en anden konto end normalt. Men da Smart Inbox ikke kan selv kan aflæse bankoplysninger, (hvad jeg ikke forstår, og som jeg mener, at den kunne tidligere), så er jeg som sagt nødt til at oprette kreditorerne med deres bankoplysninger, så jeg ikke skal taste dem manuelt hver gang. Og det gør så, at der vil stå et forkert kontonr., hvis der modtages en faktura via Moneyflow, og så vil der blive betalt til kreditoren i stedet for Moneyflow, medmindre jeg selv skal tjekke bankoplysningerne, hver gang jeg bogfører en faktura, og så ændrer det. Det er jo bøvlet. 

Jeg håber, at det bliver ændret, så Smart Inbox både aflæser betalingslinier og bankkonti.

i Forslag » Bogføring af (3.5k points)

1 Svar

Hej Dorte

Tak fordi du tager problematikken op, vi skal helst have at alle funktioner i e-conomic spiller sammen så elegant som muligt.

Jeg har indberettet problemet til teknikken, så teamet der arbejder med SmartScan kan kigge på udfordringen med at bankoplysninger ikke aflæses.

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (50.4k points)
Tusind tak. Det vil være super godt, hvis de får det til at virke.
Håber snart det kommer til at virke igen.
Er der noget nyt om, hvornår det kommer til at virke ?
Hej Dorte

Jeg har endnu ikke en dato til dig, men det er noget der arbejdes på i øjeblikket, så forhåbentlig er ventetiden ikke så lang som de har været :)
Det er bare i orden :-):-)