Informizely customer feedback surveys

Ændring af navn på vare slår ikke igennem på abonnement

0
Hej

Hvis man ændre navn på en vare der er tilknyttet til et abonnement, ændres varenavnet ikke på den vare der er tilknyttet til abonnementet.

Og da man ikke kan se om en vare er tilknyttet et abonnement, er det svært at rette manuelt.

Hilsen

Jonas
i Forslag » Andet af (700 points)

1 Svar

Hej Jonas !

Tak for endnu et forslag.

Det er korrekt at navnet vil forblive det samme. På et abonnement er der frit valg for hvad varen kaldes - man kan sige når en vare/ydelse tilknyttet et abonnement, så gives der et forslag til at det skal hedde det samme som du har døbt varen til. Der er dog frit leje til at omdøbe til andet.

På lige fod er prisen også, der kan angives på et abonnent/abonnement, og ikke nødvendigvis være den samme som står på selve varen.

Som funktionen er nu, så er det faktisk efter den hensigt vi ønsker. Medmindre at der kommer mange forespørgsler på at det skal være anderledes, vil det som udgangspunkt forblive som nu.

En god løsning kunne måske være at kunne give en form for rapport, som fx. kan give dig et godt overblik over hvilke varer/ydelser er knyttet til dine forskellige abonnementer. Det er noget som står højt på ønskelisten, og forhåbentligt en dag bliver mulighed for at danne et bedre overblik af bl.a. dette.

Jeg håber at mit svar giver mening.

Venlig hilsen/Best regards

 

Alexander Smolkine

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 3, 5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (7.6k points)