Overfør fakturering - indtastning forsvinder

0
Når man vælger Overfør fakturering spørges man om Abonnement, Superbrugernavn mv.

Kommer man til at vælge et abonnement som ikke passer med antal af posteringer får man at vide at abonnementet ikke kan ændres. Trykker man Close - OK?  - ryger man tilbage i Virksomhedsregisteret og de indtastede oplysninger forsvinder.

Kan man ikke gøre så man kommer tilbage til de indtastede oplysninger igen og man så kan rettet abonnementet i stedet for at skulle starte helt forfra ?

René Arpe

It-konsulent

i Forslag » Andet af (17.3k points)

1 Svar

Hej Rene,

Du har ret. Selvfølgelig skal den huske indtastningen. Det kigger vi nærmere på, og så hører du fra mig.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)