Informizely customer feedback surveys

Ingen opsætningsguide på Internal ?

0
Med den nye markedspakke 38 er der indført en ny opsætningguide.

Ideen og funktionen er i princippet god, men på vores interne bogføringskunder med abonnementstypen Internal udfylder vi typisk ikke CVRnr, banknr mv.

Dette betyder, at vi nu på alle vores interne kunder bliver guidet igennem en opsætning fordi nogle stamoplysninger ikke er udfyldt - informationer vi ikke bruger tid på at udfylde når de ikke bruges.
- og man bliver ikke kun spurgt første gang man vælger kunden - det er hver gang !  

Jeg vil foreslå at guiden ikke er i funktion hvis abonnementstypen er internal
- en administrator burde vel have styr på den grundlæggende opsætning  

Samme ønske har jeg egentlig også til popup om manglende regnskabsår......

Jeg synes de er smarte for den almindelige bruger men for administratorer kan de være ret irriterende...

René Arpe

It-konsulent

i Forslag » Andet af (17.3k points)

8 Svar

Hej René,

Tak for dit indspark, det giver os lidt at tænke over.

Jeg skal nok lige undersøge denne, og så vender jeg tilbage.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej René,

Jeg anerkender at der kan være en lille udfordring med stamoplysninger i wizarden idet du tvinges til at trykke spring over i fald du ikke har behov for at taste CVR nummer.

Så er er det ikke et spørgsmål om at vende sig til at at vi hjælper lidt mere end tidligere. I øvrigt kan man jo vælge en standardopsætning ved oprettelse af den interne virksomhed, hvorfor wizarden ikke kommer frem.

Regnskabsårs wizarden forsvinder ikke. Vi har efter indførelsen af den ikke længere nogle telefoniske/mail spørgsmål om regnskabsårsoprettelse. Det tager vi som udtryk for en særlig vellykket wizard.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)
Hej Kim

Nu kan vi jo så diskutere om det er en lille udfordring eller ej - når 100 interne brugere ringer og øffer til mig synes jeg ikke den er så lille endda   

Det jo ikke bare et spørgsmål om at springe cvr-nummer over eller for den sag så udfylde det - næste gang er den så gal med bankoplysninger.... havde det så bare været en gang for hver kunde men det er hver gang kunden vælges.....

Jeg siger ikke det skal væk på alm abonnementer men netop på Internal/Internal-Pro hvor man vel med rette kan forvente at en administrator har styr på disse opsætninger.

Jeg er meget positiv over at i netop er begyndt at fjerne nogle af alle disse irriterende ekstra museklik men nu kommer de så bare et andet sted   

I min standardopsætning har jeg ikke kundens CVR nr og bankoplysninger så jeg er ikke lige med på hvordan en standardopsætning kan hjælpe ?   
Desuden kan vi desværre ikke vælge nogen standardopsætning på oprettelsestidspunktet da vi først skal ind og tilkoble det administratormodul som indeholder standardopsætningen inden vores egen standardopsætning kan vælges.

Vi har gennem tiden fået mange kunder på e-conomic og nogle af dem er også stoppet igen af forskellige årsager. Vi sletter dog ikke disse kunder da vi senere kan få brug for de data vi har på kunden. Går vi ind på en udgået kunde dukker regnskabsårs-wizarden igen op hele tiden....  
Når jeg sidder i januar og skal bogføre 4. kvt for året forinden bliver jeg også her hele tiden spurgt om oprettelse af regnskabsår - jeg skal ikke have oprettet nyt år endnu da jeg stadig har gang i det gamle...... - oprettes det nye år ja så opstår risikoen for at man bogfører i december i det nye år og ikke i sidste år
så derfor mit ønske om at regnskabsår-wizarden ikke forekommer på interne kunder

Jeg vil gerne selv bestemme hvornår jeg opretter et regnskabsår og hvilke stamoplysninger jeg gider bruge tid på at udfylde (som i de gode gamle dage   )

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Hej René


Super med din uddybning. Havde ikke set det fra perspektivet om gemme licenser. Vi bilder os jo ind at at alle licenser er levende og i fuld vigør   
Ligeså med central.

Men det lyder som om at vi kan gøre det lidt bedre. Jeg har ikke et design klart til det endnu. Der er gået sommerferie i den, men lad os se hvad vi kan  gøre ved det senere på året.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)
Hej René,

Sommerferien er vel overstået for vores vedkomne. Med markedspakke 42 i morgen vil det nu være muligt at sætte et flueben i vis mig aldrig mere nogensinde dette wizardtrin. Så det bliver en gang man skal ind og sige nej tak.  

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)
Super  

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Detalje...

men når den øverste linie i wizarden nu står på dansk : Tag mig til sektionen Stamoplysninger

burde Dont show me this tip anymore ikke udskriftes med din fremragende oversættelse  

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Hej René

Tak for meldingen - men du skal stå lidt tidligere op, for jeg så den før dig   .

Nej spøg til side , vi har fat i den og får den naturligvis rettet a.s.a.p.

Med venlig hilsen

Dorthe e-conomic

 

Dorthe Weiss Flensburg

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.3k points)