Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Konvertér til leverandørbestilling

0
Konvertér til leverandørbestilling er en helt smart feature. Jeg ønsker mig dog mulighed for at se på ordren hvilke varer som er på lager og som jeg ikke skal have med på bestillingen, kunne jeg se det og krydse de ønskede varer af kunne vi bruge muligheden aktivt i vores daglige bestillinger.

Emballage til din webshop - Papkasser, tape, bølgepap, poser, bobleplast og meget mere.
i Forslag » Andet af (1.1k points)

1 Svar

Hej Christian,

Tak for forslaget.

Det er jo svært at være uenig i at det ikke kunne være smart. Desværre for dig, så mener vi at det er et aspekt som vi ikke vil udvikle i e-conomic. Vi mener simpelthen ikke at dette kan laves på en nem måde, som ikke gør lagerstyringen yderligere kompleks.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)