Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilbageførte rykkergebyrer med som udlignet

0
Hej

Jeg har - som sikkert mange andre - tilskrevet renter og rykkergebyrer - hvor kunden så kun betaler fakturaen, og jeg vælger så ofte at slette renter og gebyrer.

E-conomic har en udemærket video om dette på <a class="postlink" href="http://wiki.e-conomic.dk/rykker/find-og-tilbagefoer-rykkergebyr">http://wiki.e-conomic.dk/rykker/find-og ... ykkergebyr</a> som jeg følger.

De posteringer som kommer når der tilbageføres - de har et ikon med et S indeni og de hedder systemposteing.

Jeg er næsten sikker på der er en kodefejl i e-conomic - for når jeg vælger vis åbne poster så er både oprindelig rente/gebyr og tilbageførslen væk (dette er ok) men når jeg vælger Vis udlignede poster så viser den ikke tilbageførslerne (dvs. systemposter).

Det betyder at posterne der kommer frem når jeg vælger Vis udlignede poster de giver ikke samlet nul.
i Forslag » Andet af (4.2k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Leo,

Tak for dit input. Jeg griber den videre herfra, og så skal jeg nok vende tilbage til dig.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)