Informizely customer feedback surveys

Godkendelse af bilag hos kunden

+1
Hej.

Har talt med A-team om dette, men poster det også lige her.

Er det muligt at mails med vedhæftede pdf mv. som videresendes til kunden kunne ændres, således at images og f.eks. leveringsbetingelser og andre spøjse vedhæftede filer ikke spittes op og alle sendes til godkendelse hos kunden/godkender. Jeg har en kunde, hvor han bliver maks irriteret over at han skal godkende billedfiler, leveringsbetingelser mv. i seperate mails.

Med venlig hilsen Talbiksen v/Hanne L. Herrmann Tlf. 2698 1421 www.talbiksen.dk
i Forslag » Bilagshåndtering af (3.5k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Hanne,

Tak for dit ambitiøse forslag. Vi kan forstå værdien i at de vedhæftede mails kan blive behandlet på en endnu mere smart måde.

Der er nogle problematikker som udfordrer os, men måske kan du inspirere os til forbedringer. Heri tænker jeg ex. på hvordan vi kan sammensætte dokumenterne korrekt. De brugere som vælger at videresende flere fakturaer med forskellige leverandører, hvordan skal de behandles? Hvordan skal filtering være, på hvornår noget skal sammensættes, og hvornår holder man fakturaerne adskilt?

De tilpasninger vi har gjort før i tiden, er at vi har begrænset hvor lille en fil må være, før den undlades at blive indlæst i Inbox. Det er mht. at vi oplevede at signaturen fra mailen, ville blive medsendt, og man skulle bruge tid på at slette de unødvendige dokumenter.

Vi deler gerne dit forslag med det team som sidder for forbedredelse af Smart Inbox. Vi mangler dog noget input til hvordan vi kan finde den bedste løsning til problematikken du nævner her.

Ellers arbejder vi på at forbedre godkendelsesflowet, og du kan læse mere om de ændringer der er planlagt for 2022: https://www.e-conomic.dk/inbox-forbedringer-2022

Ser frem til at høre fra dig igen.

Venlig hilsen/Best regards

 

Alexander Smolkine

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 3, 5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (6.4k points)
Hej igen.

I er velkommen til at ringe på tlf 26981421 for en snak om dette.
Hej Hanne

Tak for tilbudet og alt dit fine input igennem året.

Det kan være at teamet der arbejder med Godkendelse ringer til dig i det nye år, nu venter juleferie og du må nyde dine fridage og tiden med dine nærmeste rigtig meget :)

mvh Forumteamet.