Informizely customer feedback surveys

Omsætningsstatistik varer - kategorier

0
Varekartoteket indeholder både varegruppe og kategori, men man kan kun afgrænse på varegruppen i rapporten omsætningsstatistik. Kan I ændre til også at kunne afgrænse på kategori?

mvh
Susan
i Forslag » Andet af (840 points)
opdateret af

8 Svar

Hej Susan,

Tak for dit forslag.

Jeg skal lige undersøge denne lidt nærmere, så skal jeg nok komme tilbage til dig.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej,

Hermed en opdatering. Det er som udgangspunkt ikke noget der ligger nu og her, da meget få rent faktisk bruger varianter. Vi er selvfølgelig altid interesseret i andre, med samme ønske.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Vi sælger tilnærmelsesvis de samme varer under flere varenumre. For f.eks. 3 salgsvarenumre indkøbes varen på  et af de 3 varenumre, og der foretages en lagerjustring over til de 2 andre varenumre, når vi sælger dem.  
Det vil være meget lettere at køre en afsætningsstatistik hvis jeg, via kategorier, kunne køre een afsætningsstatistik for f.eks. 3 varenumre.
Som en anden bruger har foreslået i en andet indlæg i dette forum, er der brug for, at der i Genbestilling  tilføjes en kolonne med salg i de sidste X måneder. Det bør være muligt at køre statistikgrundlaget til denne kolonne på kategoribasis.  
Så jeg har et stærkt ønske om at får forslaget længere op på.
Forslag af (910 points)
Hej med jer,

Som handelsvirksomhed er statestik en meget vigtig del af vores forretning og derfor undrer det mig, at man i varekartoteket kan oprette varegrupper og kategorier - men man kan ikke afgrænse på kategorier ?

Jeg kan let se se salget på en varegruppe, men salget på en kategori kan ikke ses - hvorfor ikke ?

Hvorfor kan man oprette varekategorier, når man alligevel ikke kan afgrænse på dette ?

Hilsen
Laufen
Forslag af (280 points)
Hej Laufen,

Tak for dit indlæg. Jeg kan godt forstå din pointe og det giver mening også jvf. ovenfor. Det er dog et fåtal der anvender kategori/varianter, så det er ikke den del af vores program der udvikles mest til - desværre for dig og andre ovenfor. Det helt ærlige svar er, jvf. pkt. 3 i  mit seneste blog indlæg - http://blog.e-conomic.dk/vi-vil-ikke-have-tilfredse-kunder/, at der i H1 2012 ikke kommer til ske det store og slet ikke på dette hjørne af lager. Beklageligvis.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)Hej Kim,

Det er jeg ked af at høre, for det er meget vigtig information vi hermed ikke kan opsamle... på en hurtig og moderne måde - måske kardex ikke er så dårligt alligevel.

I har også lige fjernet kontantrabatfunktionen fra os...

Hilsen
Laufen
Forslag af (280 points)
Hej Laufen,

Jep - ikke en overbevisende track-record vi holdes os ved dig. Øv. Men hvor gerne jeg end vil kan jeg desværre ikke hjælpe dig jvf. ovenstående. For hvad der er værd, skal der ikke herske tvivl om at jeg beklager det.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)
Hej,

Vi undrer os lidt over hvorfor det ikke er muligt at trække omsætningsrapporter mm. ned på variantniveau i e-conomic. Vi arbejder meget med varianter og syntes der er en del der kunne blive lettere omkring variantstyring.

Vi savner også en metode til at man efter at have solgt sine varer ind kan trække en produktionsplan som klart fortæller hvad man skal indkøbe, igen også i forhold til varianter. Beholdningsmatrixen er god, men ikke hvis man skal se det over hele sit varesortiment. En rapport der fortæller antal og beløbsmæssigt hvor meget man har i ordre pr. variant ville også være super.  

Er det noget der bliver arbejdet med eller som allerede eksisterer i systemet på nuværende tidspunkt? Vi har måske overset det.  

Med venlig hilsen
Casper Nielsen
Forslag af (140 points)