forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilmelding af debitorer til PBS

0
Vi vil gerne kunne tilmelde vores abonnementskunder til PBS, dvs. at vi skal kunne indtaste kundens CPR-nummer og kontonummer. Dette skal kunne udlæses på en fil til PBS. Fordelen ved dette er, at vi allerede ved aftalens indgåelse sikrer os, at kunden er tilmeldt PBS og vi derfor ved, at alle fakturaer bliver betalt automatisk og ikke først, når kunden selv har fået sig tilmeldt. Erfaringsmæssigt er der nemlig flere kunder, der aldrig får sig tilmeldt og derfor betaler deres fakturaer for sent og i værste fald aldrig.
spurgt 6 Jun, 2011 i Forslag » e-conomic generelt af Hanna Beck (150 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Hanna,

Tak for dit forslag.

Jeg har lidt svært ved at gennemskue, hvad der er anderledes i forhold til det med PBS vi allerede kan? Se PBS her og hvad jeg tænker på. - http://wiki.e-conomic.dk/bogforing/pbs-adviseringer Her opretter man jo sine kunder, hvorefter man sender en faktura, og derefter sender en fil til PBS som så hæver pengene?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Jun, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 21 Feb, 2013 af Steffen E
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”