Informizely customer feedback surveys

uheldig afsender emailadresse

0
Hej
Jeg har oplevet at kunder fra udlandet har skrevet til post@e-conomic.dk som jo er afsender email på vores fakturaer.
Jeg ved godt, at besvar-email adressen er vores egen, men kunder går nogen gange ind i egenskaber og der finder de så post@e-conomic.dk adressen.

Kan Economics folkene ikke lave afsender email adresse om til noreply? de flestekan godt finde ud, af at den skal man ikke skrive til.
Hilsen Lis
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Lis,

Tak for dit forslag.

Vi er med på ønsket, og det er også noget vi arbejder med. Vi vil ikke lave det til noreply, da man jo realset kan besvare e-mailen, og så vil det gå til den e-mail der er registreret under stamoplysningerne.

Når det så er sagt, så arbejder vi med en bedre løsning af håndtering af mails, som også vil løse dit problem. Der er dog mange faktorer man skal tage højde for, f.eks. er der en problematik omkring spamfiltre og andre afsender adresser - det er ikke noget jeg vil kede dig med   

Når vi er kommet det nærmere, hører du selvfølgelig fra mig.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
hej Steffen

ja men som du sikkert ved er der forskel på afsender email og besvar email. derfor kan jeg ikke se at det er et problem at blot ændre afsender email til no reply.

man vil stadig ved hjælp af besvar email komme til vores email - det er jo kun hvis man går i egenskaber at man ser post@e-conomic.dk adressen - men det er der åbenbart nogle af mine kunder der gør...
Forslag af (160 points)
opdateret af
Hej,

Ja det sker jo, at kunder sender til post@e-conomic.dk, det er dog sjældent. Jeg vil ligeledes sige at vi her i e-conomic, gør alt for at videresende de mails som folk sender til post@e-conomic.dk efter bedste evne.

Det fremgår faktisk direkte i mailen. Tager vi et eksempel, så se nedenstående. Dette er taget i Outlook, og der kan man se mailen. Der vil stå et navn på virksomheden, og derefter mailadressen. Det er som sagt denne vi ville være kede af at ændre, da man således vil give udtrykke for at man ikke kan klikke besvar - men det kan man jo?

Jeg håber det gav lidt mere information til hvad jeg mente, jeg var nok ikke knivskarp i første omgang.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
opdateret af