Informizely customer feedback surveys

Tilbageførsel af indbetaling - fortyd udligning

0
Scenariet er, at en kunde betaler for sin faktura, der bogføres en kundeindbetaling og de udlignes dermed på kundens saldo/forfalden status. Samme kunde vælger så at kontakte PBS eller sin bank for at trække beløbet tilbage igen. Nu bogføres en kundeindbetaling med det omvendte beløb. Dog fremgår den her faktura ikke automatisk som stadig at være forfalden på listen over forfaldene fakturaer på "hjem" fanen før man går ind på kundens åbne posteringer > vis udlignede posteringer > fortryd udligning på den første kundeindbetaling og faktura.

Kunne man ikke gøre sådan at når man bogføre en kundeindbetaling på det omvendte beløb på samme faktura at programmet så også ved at den tidligere udligning så skal fotrydes og dermed at ens faktura fremgår på "Hjem" siden igen?
lukket
i Forslag » Kunder af (150 points)
lukket af

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Taim og super fedt du skriver til os

Jeg forstår godt, hvad du gerne vil her, men det er ikke et forslag jeg har hørt før.
Derfor vil jeg lige lade det stå åbent herinde i et stykke tid, så jeg kan se om der er andre brugere, der sidder med samme problem. 

Rigtig god weekend smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (98.5k points)
valgt som bedste svar af