Informizely customer feedback surveys

Ekstra kolonne ved oversigt over ordrer

0

Hej 

Vi vil meget gerne have tlf. nr. synligt på oversigten over ordrer - hellere end kundenummer, da vi ringer til kunderne og det gør vi ud fra den liste "oversigt".

Pt. skal vi se på ordrelisten "oversigten" og herefter ind på kunden, for at finde nummeret, når det faktisk kunne være et felt i oversigten, ligesom øvrig ref, dato, kundenr. overskrift osv.   

Kan I tilføje tlf. nummer eller gøre det muligt at vælge, hvad man vil se i "oversigten"?
Vedr. stamoplysninger på kunder, så kunne det være rart om man selv kan vælge teksten/overskriften til feltet "hjemmeside". Her vil vi gerne omdøbe feltet til at hedde "Plovtype" i stedet for "Hjemmeside" og så vil vi gerne have det felt til at følge kunden på alle bilag, ligesom adressen følger kunden. Kan det laves?

Mvh. Gitte, Ploveksperten.

i Forslag » Salg af (240 points)

1 Svar

Hej Gitte 

Tak for dit input.

Vi hører oftere og oftere at vores brugere gerne selv vil kunne vælge hvilke kolonner der skal vises i samtlige menuer, det er dog et meget stort projekt som formodentlig endnu ligger et godt stykke ude i fremtiden.

Vi er så småt ved at tage tilløb, det er blandt andet en af grundene til at vi har ændret i udseendet i varemenuen, den nye menu baner vej for flere ændringer.

Jeg vil gerne bede dig give din stemme til dette forslag om kolonner - hæng dig ikke i at det drejer sig om bestillinger, det er blot for at få en ide om hvor mange der ønsker brugerdefinerede kolonner.

Et forslag ang. visning af telefonnummer kunne være at benytte telefonnummeret som kundenummer, så er det lige ved hånden.

Når du ønsker at feltet "hjemmeside" kan omdøbes og følge kunde på alle bilag - hvilke bilag er det så du tænker på?


Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (44.4k points)