Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Tilføje eller fjerne kolonner

+4
Det kunne være super behjælpeligt, hvis man kunne tilføje eller fjerne kolonner fx under bestillinger, så man selv kan vælge hvilke data man gerne vil se. Vi mangler fx at kunne tilføje shippingfirma, så vi nemt kan se, hvem en bestilling kommer med.

eller ved ordre at kunne tilføje leveringsdato, så man under de enkelte varer kan se, hvornår en given vare skal leveres.
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej cf

Tak for dit input. Det er et ønske vi hører oftere og oftere. Det er dog et meget stort og krævende projekt at ændre  dette i programmet så derfor har vi indtil videre afvist ideen.

Jeg vil dog gerne lægge dit forslag i ønskebrønden så vi kan få et bedre overblik over hvor mange der reelt ønsker sig dette.
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej igen

Så gik der godt 3 mdr. og dit forslag er blev set af en masse brugere men har kun få et et par stemmer. Det tager vi som et tegn på at selvom det er et virkelig godt forslag, så er det ikke øverste på ønskelisten hos vores samlede brugerskare.

Jeg fjerner dit forslag fra Ønskebrønden i denne omgang, det er som sagt en meget stor ændring og tiden er ikke helt inde til det endnu, men måske om et par år.
Forslag af 🔒 (55.9k points)