Informizely customer feedback surveys

Rest-ordre-beholdning i Salg/ordrer-modulet

0

I Salg/Ordrer-modulet er der 3 totaler:

(1) I alt sendt (DKK) / (2) I alt ikke sendt (DKK) / (3) I alt (DKK)

Forslag (1): Ønsker at få en ny total, der viser hvor meget der er faktureret af "I alt", således at ”I alt” - ”fakturereret” = ”rest ordrebeholdning”.

Forklaring: De fleste ordrer leveres ikke altid på en gang, det leverede faktureres, hvorfor der opstår en restordre, som skal faktureres, når resten leveres. Ordren bliver stående indtil sidste delleverance er leveret. Derfor ønskes en total, som angiver hvor meget af total-ordrebeholdningen, som ikke er leveret og hermed heller ikke faktureret.

Forslag (2): Det vil hensigtsmæssigt, hvis man kan få en udskrift/sende til excel vedr. rest-ordrebeholdning for alle ordrer (”I alt” - ”fakturereret” = ”rest ordrebeholdning”.).

Forslag (3): Ønske om at på enkeltordre kan sende igen til kunde og kun få den del ordren, som er i restordre – og ikke som i dag både leverede varer og ikke-leverede varer.

Jeg står naturligvis til rådighed for yderligere uddybning/præcisering.

Talt med Alexander Smolkine herom.

Mvh

Jarl/Cornered Audio

i Forslag » Salg af (150 points)

1 Svar

Hej Jarl.

Jeg kan se at du har flere forslag i et forslag, hvilket normalt ikke er meningen man skal have fordi det i så faldet bliver ''alt eller intet'' når brugerne skal stemme på dit forslag.

Jeg kan godt se ideen i dit forslag her, men hvor stor efterspørgsel der er fra vores kunder om at ændre dette har jeg ikke en god ide om. Det betyder at lige nu ligger jeg dit forslag i ønskebrønden, og så ser vi hvor mange stemmer forslaget får. Hvis der kommer nok stemmer, så jeg lader jeg den stå der. Ønskebrønden er de ideer som overvejes at blive indført. Kig gerne herinde om der er noget andet som du vil stemme på herinde.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.4k points)