Informizely customer feedback surveys

Rest-ordre-beholdning i Salg/ordrer-modulet

+1

I Salg/Ordrer-modulet er der 3 totaler:

(1) I alt sendt (DKK) / (2) I alt ikke sendt (DKK) / (3) I alt (DKK)

Forslag (1): Ønsker at få en ny total, der viser hvor meget der er faktureret af "I alt", således at ”I alt” - ”fakturereret” = ”rest ordrebeholdning”.

Forklaring: De fleste ordrer leveres ikke altid på en gang, det leverede faktureres, hvorfor der opstår en restordre, som skal faktureres, når resten leveres. Ordren bliver stående indtil sidste delleverance er leveret. Derfor ønskes en total, som angiver hvor meget af total-ordrebeholdningen, som ikke er leveret og hermed heller ikke faktureret.

Forslag (2): Det vil hensigtsmæssigt, hvis man kan få en udskrift/sende til excel vedr. rest-ordrebeholdning for alle ordrer (”I alt” - ”fakturereret” = ”rest ordrebeholdning”.).

Forslag (3): Ønske om at på enkeltordre kan sende igen til kunde og kun få den del ordren, som er i restordre – og ikke som i dag både leverede varer og ikke-leverede varer.

Jeg står naturligvis til rådighed for yderligere uddybning/præcisering.

Talt med Alexander Smolkine herom.

Mvh

Jarl/Cornered Audio

i Forslag » Salg af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jarl.

Jeg kan se at du har flere forslag i et forslag, hvilket normalt ikke er meningen man skal have fordi det i så faldet bliver ''alt eller intet'' når brugerne skal stemme på dit forslag.

Jeg kan godt se ideen i dit forslag her, men hvor stor efterspørgsel der er fra vores kunder om at ændre dette har jeg ikke en god ide om. Det betyder at lige nu ligger jeg dit forslag i ønskebrønden, og så ser vi hvor mange stemmer forslaget får. Hvis der kommer nok stemmer, så jeg lader jeg den stå der. Ønskebrønden er de ideer som overvejes at blive indført. Kig gerne herinde om der er noget andet som du vil stemme på herinde.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Hej Jarl,

Tak for at du havde valgt at dele dine forslag med os.

Hvis vi skal tage dem én af gangen. I det første forslag , så forstår jeg at ønsket foreligger i, at skal kunne se hvilken restværdi man har i ordren. Det ville det gennemsigtighed, at man kan se hvad der er faktureret af værdi. Lige nu så går vi ikke videre med det - men jeg udelukker ikke at det en dag bliver aktuelt.

Dit andet forslag om at se hvad man fortsat mangler af forsendelse, kan jeg godt se en lavpraktisk værdi i. Omvendt - så har vi rapporten: Lageroptælling.

Her vil du kunne se Finans + Modtaget - Leveret (det som er i Ordre) = Beholdning.
Her vil du kunne se hvad der i ordre, og hvis du ønsker rapporten med henblik på at kunne genbestille, så kan denne rapport også anvendes til formålet. Den kan i øvrigt også udtrækkes til Excel.

Det sidste forslag, så modstrider det hvordan e-conomic har tænkt ordrebekræftelsen skal være. En ordrebekræftelse mener vi, sendes én gang. Herefter kan man bruge følgesedler som det kommunikationsværktøj hvorvidt noget mangler at blive leveret. Kunden laver jo ikke en ny ordre, og derfor mener vi, at denne ikke skal gensendes ikke. Man kunne være tilbøjelig til at tro, at det faktisk kan skabe mere forvirring.

Jeg håber at mine svar giver mening.

Rigtig god dag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Alexander Smolkine

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 3, 5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (8.7k points)