Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




email / fysiske faktura og brevpapir

0
hej

vi har et  logo med flere farver mm og bruger derfor fortrykt brevpapir.

det virker også fint med de fysiske faktura, men på vores emailfaktura er der jo så ikke noget logo

det ville være rigtig fint hvis man kunne lave noget smart med en separat brevskabelon som man kunne vælge at den hentede når den sender emailfaktura som er differenceret fra den fysiske udskrifts brevskabelon.

evt. som tillæg til den brevskabelon man allerede har som emailfaktura så man så den printer én og emailer en anden skabelon.

jeg formoder at der er mange andre som også gerne vil kunne gøre brug af fortrykt brevpapir samt have det med på email.

mvh rune
lukket
i Forslag » Andet af (690 points)
status opdateret af
Det må være et problem også når I skal sende korrespondance/ notater med email?

Vi har snart i flere år kun brugt brevpapir i word og faktura som skabelon i e-conomic med logo (i farver) og tekst, det er selvfølgelig ikke alle kunder/ modtagere der kan printe i farver, men de kan se det på skærmen.

Vi har valgt det for at vort logo mv. altid er på det, der sendes og mailes ud af huset - også hvis det videresendes af modtageren.

Desværre får bogtrykkere så ikke arbejdopgaver med brevpapir ;-/  vh Susan

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Rune,

Tak for dit forslag.

Det er desværre en kendte begrænsning i e-conomic, som ikke vil kunne løses.

Jeg beklager.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
valgt som bedste svar af