Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genåbning af afsluttede projekter eller tilretning søgemulighed Projektover-/underdækning

+9
Hej e-conomic

Jeg kan se, at I tidligere har afvist at give muligheden for at genåbne afslutte projekter selv om man har denne mulighed i flere andre økonomisystemer. I har henvist til, at man kan ændre adgang på projektet fra åben til spærret. Det er i og for sig en fin nok løsning, hvis man ikke vil afslutte et projekt endnu. Jeg er dog lidt udfordret i forhold til, når vi trækker listen "Projektover-/underdækning" som vi anvender til regulering af igangværende arbejder.

Det er ikke muligt at trække en liste på "Projetkover-/underdækning" hvor man renser for de projekter man har spærret. Listen kan enten trækkes på åbne eller afsluttede projekter. Det kunne være super lækkert, hvis man kunne søge en liste på åbne projekter, hvor de spærrede ikke fremgik. Herved vil man kunne trække en liste direkte, som man kan anvende som bilag til regulering af de igangværende arbejder i stedet for, at man skal trække data ud i excel og foretage tilretning heri.

Jeg ser dog aller helst at man har mulighed for at genåbne afsluttede projekter. Vi anvende Microbizz som overbyging og i den forbindelse oplever vi af og til, at der sker en integrationsfejl mellem systemerne, som nemt ville kunne løses, hvis der var mulighed for at åbne for afsluttede projekter. Mit forslag vil være, at man eventuelt kun gav mulighed for, at en åbning af afsluttede projekter alene kan foretages af virksomhedens administrator.

Kan ikke helt se, hvorfor man ikke har denne mulighed for genåbning i e-conomic, når man har denne mulighed i så mange andre økonomisystemer. Jeg har bl.a. tidligere i min tid som revisor arbejdet meget med Concorde og Dynamics C5, hvor man havde denne mulighed for at genåbne et afsluttet / lukket projekt. Så lægne det alene er administrator der har denne rettighed hertil og der ellers er logning herpå kan jeg ikke se, der skulle være det store problem heri.

Hvis ikke i ønsker at give muligheden for at genåbne afsluttede projekter så overvej i det mindste at give mulighed for at søge på feltet "adgang" således man har muligheden for at rense rapporten "Projektover-/underdækninger" for de projkter man har ændret til "spærret".

Ser frem til at høre fra jer

Venlig hilsen

Martin Mads Rønnest
Regnskabschef
I-klima A/S
i Forslag » Projektstyring af (210 points)
opdateret af 🔒

4 Svar

hej Martin Mads

Du har ret i at ideen om at genåbne et projekt har været afvist før, jeg vil dog gerne give det et skud igen og se om det er noget vi kan få gennemført, dog uden at love at det kan lade sig gi' sig. Og du må også stadig have lidt tålmodighed, da vi modtager virkelig mange brugerønsker og det er en længere proces at udvælge dem som giver mest mening og kommer flest brugere til gavn og derefter få det implementeret :)

Jeg lægger dit forslag i Ønskebrønden som er de forslag vi pt har under overvejelse.
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Helt enig,

Jeg kan kun sige at jeg også ønsker muligheden for at genåbne afsluttede projekter som man kan i andre systemet.

Nicolai
Forslag af (320 points)
Hej Martin (og Nicolai),

En væsentlig - nok i virkeligheden den primære - overvejelse forbindelse med at tillade genåbning af afsluttede projekter er, hvordan dette skal påvirke de realiserings-posteringer, som den oprindelige afslutning medførte. Alt efter, hvor gennemført éns finansmæssige igangværende-arbejder-opsætning er, kan disse posteringer jo både komme fra fakturaer, tidsregistreringer og flere andre kilder.

Hvordan ser I den del? Skal alle disse poster tilbageføres ved genåbning (egentlig det mest korrekte)? Eller skal de blot ignoreres, når projektet senere gen-afsluttes (hvorved man reelt vil have fået listet i hvert fald en FORM for del-realiserings-mulighed ind samtidig :-)).

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)

Hvis jeg må komme med et input, så synes jeg det vil give mening, at man kunne tilbagefører det hele til en kladde man kunne gå igennem?

Mit store problem er at jeg ikke kan rette i projektnumrene som skrevet herinde:

https://forum.e-conomic.dk/38017/skabeloner-projektnummer?show=38041#a38041

Som jeg bla. nævner:

Havde jeg bare kunne sige til systemet, start fra XXXX fra nu af, så var problemet løst.
Havde jeg bare kunne slette de 5 projekter, så var problemet løst,
Havde jeg bare kunne genåbne projekterne og rette numrene, så var problemet løst.
Havde vi bare kunne flytte alt data over på en ny Economic-bruger og ikke importerer de 5 projekter, så var problemet løst.

Hej Martin,

Beklager den lange svartid.

Som udgangspunkt synes jeg begge dele giver mening i forskellige situationer. Som oftest ønsker vi at genåbne projekterne, idet vi har fået flere opgaver på samme sag. Her giver det ikke mening at tilbageføre det hele, men her kunne man sagtens lave en del realisering. Oftest kan vores opgaver godt komme lang tid efter 6-12 måneder efter førte opgave på projektet.

Der kunne dog også opstå situationer hvor man ønsker at rette i tidligere posteringer, da man har opdaget en fejl.

Hilsen Nicolai
Hej,

Jeg rykker for opslaget her, da vi fortsat afventer en tilbagemelding. Som forhåbentligt kan skubbe os i den rigtige retning.

Rigtig god dag.

Forslag af 🔒 (12.1k points)
Hvordan ser det ud med dette? Mangler i stadig noget fra os :).

Det er stadig et problem som driller os meget i hverdagen.
Hej !

Vi er naturligvis opmærksomme på at dette fortsat er en problemstilling for vores brugere af projektmodulet.

Lige nu løber vi meget stærkt for at indfri de forskellige ønsker.

Udviklingen af projektmodulet er på nuværende tidspunkt tilsidesat, da vi mener der er andre opgaver bør have en højere prioritet. Det er en mindre andel som anvender vores projektmodul, og ydermere har et stort behov for netop denne tilføjelse.

Så der vil gå tid før det evt. kunne blive realiseret. Vi må væbne os med tålmodighed.