Informizely customer feedback surveys

Genåbning af afsluttede projekter eller tilretning søgemulighed Projektover-/underdækning

+6
Hej e-conomic

Jeg kan se, at I tidligere har afvist at give muligheden for at genåbne afslutte projekter selv om man har denne mulighed i flere andre økonomisystemer. I har henvist til, at man kan ændre adgang på projektet fra åben til spærret. Det er i og for sig en fin nok løsning, hvis man ikke vil afslutte et projekt endnu. Jeg er dog lidt udfordret i forhold til, når vi trækker listen "Projektover-/underdækning" som vi anvender til regulering af igangværende arbejder.

Det er ikke muligt at trække en liste på "Projetkover-/underdækning" hvor man renser for de projekter man har spærret. Listen kan enten trækkes på åbne eller afsluttede projekter. Det kunne være super lækkert, hvis man kunne søge en liste på åbne projekter, hvor de spærrede ikke fremgik. Herved vil man kunne trække en liste direkte, som man kan anvende som bilag til regulering af de igangværende arbejder i stedet for, at man skal trække data ud i excel og foretage tilretning heri.

Jeg ser dog aller helst at man har mulighed for at genåbne afsluttede projekter. Vi anvende Microbizz som overbyging og i den forbindelse oplever vi af og til, at der sker en integrationsfejl mellem systemerne, som nemt ville kunne løses, hvis der var mulighed for at åbne for afsluttede projekter. Mit forslag vil være, at man eventuelt kun gav mulighed for, at en åbning af afsluttede projekter alene kan foretages af virksomhedens administrator.

Kan ikke helt se, hvorfor man ikke har denne mulighed for genåbning i e-conomic, når man har denne mulighed i så mange andre økonomisystemer. Jeg har bl.a. tidligere i min tid som revisor arbejdet meget med Concorde og Dynamics C5, hvor man havde denne mulighed for at genåbne et afsluttet / lukket projekt. Så lægne det alene er administrator der har denne rettighed hertil og der ellers er logning herpå kan jeg ikke se, der skulle være det store problem heri.

Hvis ikke i ønsker at give muligheden for at genåbne afsluttede projekter så overvej i det mindste at give mulighed for at søge på feltet "adgang" således man har muligheden for at rense rapporten "Projektover-/underdækninger" for de projkter man har ændret til "spærret".

Ser frem til at høre fra jer

Venlig hilsen

Martin Mads Rønnest
Regnskabschef
I-klima A/S
i Forslag » Projektstyring af (180 points)
opdateret af

3 Svar

hej Martin Mads

Du har ret i at ideen om at genåbne et projekt har været afvist før, jeg vil dog gerne give det et skud igen og se om det er noget vi kan få gennemført, dog uden at love at det kan lade sig gi' sig. Og du må også stadig have lidt tålmodighed, da vi modtager virkelig mange brugerønsker og det er en længere proces at udvælge dem som giver mest mening og kommer flest brugere til gavn og derefter få det implementeret :)

Jeg lægger dit forslag i Ønskebrønden som er de forslag vi pt har under overvejelse.

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (44.1k points)
Helt enig,

Jeg kan kun sige at jeg også ønsker muligheden for at genåbne afsluttede projekter som man kan i andre systemet.

Nicolai
Forslag af (320 points)
Hej Martin (og Nicolai),

En væsentlig - nok i virkeligheden den primære - overvejelse forbindelse med at tillade genåbning af afsluttede projekter er, hvordan dette skal påvirke de realiserings-posteringer, som den oprindelige afslutning medførte. Alt efter, hvor gennemført éns finansmæssige igangværende-arbejder-opsætning er, kan disse posteringer jo både komme fra fakturaer, tidsregistreringer og flere andre kilder.

Hvordan ser I den del? Skal alle disse poster tilbageføres ved genåbning (egentlig det mest korrekte)? Eller skal de blot ignoreres, når projektet senere gen-afsluttes (hvorved man reelt vil have fået listet i hvert fald en FORM for del-realiserings-mulighed ind samtidig :-)).

Mvh.

Christian Estrup

Director, e-conomic Core

 

image

Forslag af (20.9k points)