Informizely customer feedback surveys

Import data via kassekladde til E-conomic-Projekter

0
Jeg har brug for at importere omkostningsdata fra vores projekt system "EazyProjekt" ind i E-conomic-Projekt.  Vore projekter er oprettet i E-conomic-Projekt og EazyProjekt og der er 1-1 match vedr projektnummer, kunde, medarbejdere osv.

Importen af omkostninger tænker jeg at importere via standard opsætningen i E-conomic i en kassekladde. Her kan jeg imidlertid kun importere til finanskonti, jeg mangler i importskabelonen felter til projekt-registrering så som:  Projekt nummer, aktivitetsnummer, omkostningsnummer og V-markering i feltet "Projekt"

Nærværende er vigtig for os idet vi køre finansmæssig styring af vore projekter i E-conomic-Projekt og tidsstyring i EazyProject  - venligst send feedback asap
i Forslag » Salg af (170 points)
lukket af
Jeg har set og prioriteret forslaget jfr din skrivelse. Hvor lang tid går der hermed ?

1 Svar

Hej ATH

Mange tak for dit forslag.

Jeg kunne ikke være mere enig, vi har dog allerede et forslag på ovenstående som jeg vil råde dig til at gå ind og stemme på, så det bliver prioriteret højere.

Forslaget er her: https://forum.e-conomic.dk/36818/importer-posteringer-direkte-pa-projekt

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)