Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import data via kassekladde til E-conomic-Projekter

0
Jeg har brug for at importere omkostningsdata fra vores projekt system "EazyProjekt" ind i E-conomic-Projekt.  Vore projekter er oprettet i E-conomic-Projekt og EazyProjekt og der er 1-1 match vedr projektnummer, kunde, medarbejdere osv.

Importen af omkostninger tænker jeg at importere via standard opsætningen i E-conomic i en kassekladde. Her kan jeg imidlertid kun importere til finanskonti, jeg mangler i importskabelonen felter til projekt-registrering så som:  Projekt nummer, aktivitetsnummer, omkostningsnummer og V-markering i feltet "Projekt"

Nærværende er vigtig for os idet vi køre finansmæssig styring af vore projekter i E-conomic-Projekt og tidsstyring i EazyProject  - venligst send feedback asap
i Forslag » Salg af (170 points)
lukket af 🔒
Jeg har set og prioriteret forslaget jfr din skrivelse. Hvor lang tid går der hermed ?

1 Svar

Hej ATH

Mange tak for dit forslag.

Jeg kunne ikke være mere enig, vi har dog allerede et forslag på ovenstående som jeg vil råde dig til at gå ind og stemme på, så det bliver prioriteret højere.

Forslaget er her: https://forum.e-conomic.dk/36818/importer-posteringer-direkte-pa-projekt

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)