Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Ombryd tekst på Varenr. under Design og layout

0
Hej E-conomic,

Jeg har et simpelt ønske: Jeg vil gerne kunne ombryde teksten på et varenummer på fx ordrebekræftelse og faktura, ligesom man kan det på varens navn.

Jeg ved jeg kan ændre i størrelsen på Varenr. kolonnen, så den vil vise det hele, men vores varenumre er fra 4 - 25 cifre, så når det er ordrer med kun 4 cifre ser det helt tosset ud at kolonnen er så lang.

Et simpelt ønske - men jeg håber I kan hjælpe.

Vh Rasmus
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Rasmus, og tak for dit indlæg.

Ud fra at i har så længe varenumre kan jeg sagtens følge dig i at det vil være rart at kunne ombryde varenummeret. Jeg er dog meget i tvivl om hvor mange af vores andre brugere som efterspørger at dette skal kunne ombrydes. Selv om funktionen er ''lille' vil det stadig tage nogen ressourcer at lave for vores udviklere. Derfor lader jeg lige opslaget her stå en måned for at se om opslaget her får nogen stemmer.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej igen. Det ser ikke ud til der var andre som har skrevet ind om ønsket her, så vi vil ikke gå videre med det forslag på nuværende tidspunkt. det kan være noget vi ser ind i på et senere tidspunkt men på lige nu har vi rigtigt mange andre gode ideer som vi vælger at gå videre med.