Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sammenlægning af konti

+1
I mange andre økonomisystemer er det muligt at sammenlægge bl.a. finans, debitor og kreditorkonti. Det ville være dejligt hvis det kunne blive muligt?
lukket som en kopi af: Sammenlægning af konti
i Forslag » Andet af (250 points)
lukket af 🔒

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Lige for at forstå det fuldstændigt. Tænker du så på en måde at rykke alle posteringer fra forskellige konti over på en konto eller blot en sumkonto af flere ikke kontinuerlige konti eller hvordan?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Jeg mener at man skal kunne flytte alle posteringer over på en konto. Det er en funktion som i andre systemer hedder sammenlæg konti.

Man har to konti, hvor man vælger sammenlæg og hvilken af de to konti, som skal forsætte.

Den anden forsvinder,
Forslag af (250 points)
Hej igen

Da du ikke direkte har kommenteret på mit svar, har jeg desværre ikke fået nogen notifikation omkring dit svar og ser det derfor først nu. Vi har taget forslaget videre, da andre også har forslået det. Jeg lukker derfor dette indlæg i sammenhæng med det andet - jeg anbefaler at du går ind og giver det en stemme her: https://forum.e-conomic.dk/36930/sammenlaegning-af-konti