Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Bogføring af salg debitor-/varegruppe

0
Hej

Med risiko for at jeg har overset tidligere indlæg om emnet vover jeg at komme med et forslag:

Jeg savner muligheden for at bogføre varesalg på kombination af varegruppe og debitorgruppe. Hvis kontoplanen er opdelt på eksempelvis salg til Erhvervskunder og Private kunder og derudover på et par varegrupper eller 3, kan jeg ikke umiddelbart løse det i e-conomic. At skulle oprette alle varenumre (og -grupper) 2 gange er ikke holdbart.

Kunne man forestille sig en løsning som det bl.a. kendes fra C5 (fy et bandeord   ), hvor der på debitorgrupper kan angives salgskonti pr. varegruppe ?
i Forslag » Andet af

2 Svar

Hej Jesper,

Jeg tror faktisk godt at dette kan løses. Jeg antager at du vil se hvor meget du har solgt til henholdsvis dine Private og Erhvervskunder? (Hvis ikke dette er ønsket, så må du jo bare skrive  )

Så ville jeg oprette 2 debitor grupper, henholdsvis en til private og en til erhverv. Så ville jeg gå under fanebladet rapport og vælge omsætningsstatistik, og begrænse mig på den gruppe af debitorer jeg ønskede at se.

Løser dette problemstillingen? Hvis ikke, så prøv gerne og forklar hvad du gerne vil se.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Steffen

Korrekt - det ville kunne løse problemet.....hvis ikke det var fordi kunden er en del af en koncern hvor der stilles krav til hvorledes kontoplan er opbygget (altså hvordan der rapporteres via balancen).

Det er jo heller ikke så elegant at skulle fremstille x antal udskrifter hvis man har mange kundegrupper.
Forslag af