Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Enheder i timer bør beregne i minutter - NEED TO HAVE!

0
En fejl i E-conomic er at hvis man definerer enheder i timer, så regner enheden ikke udfra indtastede minutter, men i 100-rede enheder (burde være 60 enheder).

Det burde være simpelt for E-conomic at sørge for at hvis man vælger timer som enheder, så indtaster man naturligvis enheder i minutter der automatisk beregner udfra denne faktor, når man opretter en faktura.

Både brugervenligt og simpelt for den som skal oprette faktura og forståeligt for kunden som modtager faktura.

Vh
Finn
www. turnerko .dk
i Forslag » Andet af (220 points)

2 Svar

Hej Finn,

Jeg skal være ærlig og sige jeg er ikke helt med på hvad du mener. Kan du ikke komme med et eksempel på hvornår dette vil være relevant.

F.eks. når du laver din faktura, så skulle man kunne skrive indtast antal minutter, og så skulle den omregne til timer eller?

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Finn,

Jeg tror jeg har fporstået dit spørgsmål. Lad mig forsøge.

Det er ikke en fejl. Det er by design idet der IKKE er noget link mellem den oprettede enhed og antal. Det er i e-conomic muligt at oprette sine enheder fuldstændigt som man vil.
Vi har derfor valgt IKKE at have nogen indstilling der muliggøre at man kan knytte et bestemt talsystem til en given enhed. Der er det mest almidneligt foeekomemnde hindu-arabiske ti talssystem.

Muligheder for andre talsystemer er legio:
Du efterlyser det sumeriske (babyloniske) 60-talssystem til angivelse af tid (fra min - timer).
Andre kunne måske have gavn af andre alment kendte (og måske lidt absurde) enheder som snes, gallon (us), dusin, pægl, TEU, pot oksehoved - http://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Gamle_danske_enheder, pund mm. .  

For at det ikek skal gå op i pjat det hele medgiver jeg at dit ønske er mere realistisk end de fleste andre jeg har skrevet. Men vi ønsker ikke for nærværende at lave en indstilling der muligører dette ud fra devisen at jo flere indstillinger jo større kompleksitet.


Så der er ingen måde i varekartoteket hvor vi kan hjælpe dig (eller andre der ønsker andre talsystemer). andet end at du opretter enheden minutter og anføre antallet heraf. Alternativt må du bruge decimaltal dvs. 0,25 time etc. Endelig kan du også i varenavnet skrive antal minutter, men det er formodentlig ikke en farbar vej for dig.

I projektstyring kan man taste tidsrum og vise dette videre i programmet, men uden at kende nærmere til din virksomhed og dine rutiner kan jeg ikke sige om det vil give mening for dig.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)