Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ctrl + V af print screen ind i Live-chat

+4
Optimer deling af prnt-screen i livechat.

Gør det muligt at f.eks. Snipping-tool + Ctrl-v (indsæt) i chat.

For at jeg skal dele et screenshot med jeres livechat, så må jeg idag Snipping tool + Gem som billede + vedhæft fil i chat + find fil + del fil + send

Ikke optimalt!

Håber dette bliver fikset asap.

Vh/Martin
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Martin

Mange tak for dit forslag. Helt enig, syntes det er en lang proces og vil helt klart være smartere med snipping tool. Vi har for nyligt implementeret ctrl v i vores inbox, og håber derfor også det kan lade sig gøre i chatten, vi skal dog lige have en snak med vores chat udbydere om det er muligt. :-)

Evt. et alternativ kan være https://www.techsmith.com/jing-tool.html

Her har du mulighed for at lave online links til billeder/videoer osv. gratis. Det bruger jeg selv, eller ShareX. Dertil fungerer deres genvejstaster også rimelig godt med shift f11, til at tage billeder og videoer. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej - ja jeg bruger også monosnap, der også kan lave links til snips og har en del redigerings tools.

Men Snip + Ctrl+v er nogen gange absolut til at foretrække - håber jeres chat udbyder kan fikse hurtigst muligt :)

Vh/Martin
hej Martin

Der er nu kommet en update til Live-Chat så man kan indsætte billeder med ctrl+V :)

Hvis du har flere gode ideer til hvad kan kan på chatten så må du meget gerne henvende dig til LiveChat, da vi er kunder hos dem.

Ideer til e-conomic er fortsat meget velkomne her på forum :)
Forslag af 🔒 (55.9k points)