Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Statistikker

0
Hej

Jeg gad virkelig godt at i vil kigge på div. statistikker til DST.

Man kan nu tilkøbe sig til hjælp vedr. intrastat, men det ville være enormt tidsbesparende hvis man kunne trække det i E-Conomic via en rapport og omdanne til CSV.

Det kunne bare være at der et et felt som i f.eks c5 hvor man indsætter et transaktionsnummer på de debitorer som skal med i statistikken.  ell. et andet sted hvor man vil kunne sortere dem.

Det er vedtaget ved lov at vi skal lave disse indberetninger enten hver mdr ell. pr kvt. så det er enormt tidskrævende at skulle lave det manuelt.
i Forslag » Rapportering af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

For at forstå det lidt nærmere, så vil du gerne have en masse rapporter, tal og generelle oplysninger ud til DST. Hertil vil jeg meget gerne høre lidt nærmere hvad det er du gerne vil have, for som udgangspunkt kan du eksporterer rigtig meget ud af systemet, både ved at bruge knappen oppe til højre på de fleste rapporter med vis i excel, herfra kan du gemme xml filen som csv fil. :-)

Yderligere er der muligheden for at hoppe under det orange tandhjul - alle indstillinger - eksporter data - lister enkeltvis og eksporterer andet.

Du må derfor meget gerne uddybe hvilke tal præcist du gerne vil have ud, udover at det selvfølgelig vedrører specifikke debitorer. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias

Jeg har brug for at kunne trække en liste til Intrastat, samt EU udenmoms salg, som CSV filer.

Jeg er faktisk selv meget i tvivl om hvilke helt præcise oplysninger som skal bruges, da jeg pt. bare trække disse tal via vores C5 løsning, men da vi skifter til jer, så skal jeg gerne kunne gøre det via jer.

Det er oplysninger om varesalg i EU med  pr land/momsnummer med HS koder samt vægt og værdi, for hver forsendelse

jeg ved at alle linier skal have en trans nummer som hedder 11 og det kan man ikke sætte ind nogle steder, derfor vil det ikke være muligt at trække listen pt. fra jeres system og det siger i også selv og henviser til partner.

I har partnere til Intrastat løsningen, men tænkte at der nok er andre and mig, så det ville være fedt at vi ikke skal tilkøbe endnu en app for at løse dette, da vi skal indberette det hver mdr.

Derudover, så er EU uden  moms også en statistik som skal indberrettes hvert kvt. med kundenr, land,momsnummer, fakt. nummer, EU salg,

Jeg kender dog ikke opbygningen, men vil kunne være behjælpelig med tidligere indberrettede CSV filer.

Håber det giver mening og at det vil være noget som kan komme på listen over tiltag :)

Hej igen

Først og fremmest så vil jeg lige vise vores guide til vores rapport salg til kunder i EU:

https://www.e-conomic.dk/support/artikler/salg-til-eu-kunder

Prøv at tage et kig på den og se om den har alt, kan være lidt i tvivl med de udivdet felter som bl.a. vægt.

Dertil så har vi lige lanceret en mulighed for at eksporterer denne rapport til SKAT, hvor vi skriver.

Download rapporten Salg til EU

Nu kan indholdet af rapporten "Salg til EU"  downloades som csv, i et format der kan uploades direkte på SKAT.dk, hvilket sparer dig for en masse manuelt tastearbejde.

Håber det giver mening og ellers må du meget gerne sende en csv fil her med ønskede oplysninger som jeg kan tage et kig på. :-)

Derudover hvis i ikke har oprettet en aftale hos e-conomic endnu, kan du med fordel tage en demo hvor du kan teste disse rapporter og salg til EU. Den er gratis i 14 dage. :-) Se her: https://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/demo

Hej Igen

Tak for svar, jeg prøver at kigge på og ser om det dækker de krav som SKAT har opsat.

Ellers vender jeg tilbage
Super godt. :-)