Udskrifter ligesom kassekladder?

0
Jeg er i gang med at beregne tal for min ansøgninger om kompensation for faste omkostninger. Hvis den periode jeg arbejder med er allerede bogført, er der en enkelt måde at bestille en rapportudskrift, der viser samtlige betalinger for perioden i kronologisk rækkefølge, hvor man kun får én linie pr. transaktion (altså, en liste over udgifter/indtægter, uden de mange fordelinger og modposteringer) - således at listen fremstår nogenlunde som en ubogført kassekladde hvor der er kun én posteringslinie pr. bilag? Det vil gøre opgaven med sortering af de udgifter meget mere overskuelig?

tak/Adrian
i Spørgsmål » Rapportering af (2.2k points)

1 Svar

hej Adrian

Hvis du ønsker et overblik over dine faste omkostninger er det nemmeste at trække en saldobalance for den givne periode, så får du et godt samlet overblik.

Hvis du gerne vil se det ned på posteringsniveau kan du enten trække kontokortet ud enten via Rapporter - Kontokort eller ved at klikke på ikonet Kontokort i Kontoplanen i menuen Regnskab - Søgning og lister.

Sidste mulighed for at se de enkelte posteringer er at trække listen under Regnskab - Søgning og lister - Posteringer (find bilag).

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (33k points)