Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Masse-ændre konto i kassekladde

0

Forslag om ønske om mulighed for at masse-ændre konto på posteringer i kassekladder.
Som det er nu, skal man enten ændre konto på posteringer én for én, eller eksportere til excel/CSV, og importere igen.
Mit ønske/forslag er at gøre det muligt at masse-ændre konto på en nemmere måde: At man kan markere de posteringer, man vil ændre konto på og tildele nyt kontonummer til alle de markerede posteringer på én gang, evt. under Andre muligheder

i Forslag » Bogføring af (390 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Dennis

Mange tak for dit forslag. :-)

Generelt så kunne det godt være nemmere som du skriver der, ja. Men det er også rimelig simpelt at eksporterer kladden, rette i excel og importerer igen, så jeg vil som udgangspunkt lade dette indlæg afhænge af opbakning. Hvis der derfor er stor opbakning omkring det, så vil jeg meget gerne tage det videre til udvikling.

Derfor afventer jeg for at se hvordan det står til om en måneds tid. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Thomas

Ja, det er rigtigt. Men jeg synes personligt at det er ret bøvlet at rette i Excel. Specielt da import-kolonnerne ikke er 1:1 identisk navngivet med de kolonner, der kommer med eksport.

Hvis jeg eksempelvis har 50 posteringer, hvor jeg vil ændre alle disse 50 posteringer til konto 1010, så vil det være langt nemmere og mere smidigt, at jeg bare kan markere disse 50 posteringer, og ændre dem direkte i kassekladden, end: Eksportere kassekladden --> Slette kassekladden (så posteringerne ikke står som dubletter, når jeg importerer) --> Ændre i Excel --> Importere igen, og sørge for at ramme de rigtige import-kolonner.
Og hvis jeg så senere finder ud af, at jeg har endnu en batch posteringer, jeg skal ændre konti på, skal jeg gentage processen én gang til. Og alt dette skal jeg jo så gøre, inden jeg uploader bilag. Alternativt skal jeg så eksportere kassekladden, slette posteringer i Excel jeg ikke vil redigere, slette de konti i kassekladden jeg vil redigere, og importere Excel-dokumentet igen (og, nåja, huske at gemme som CSV).

I en travl hverdag, vil det være meget nemmere og mere smidig, at man bare kan ændre konti direkte i kassekladden. Derfor håber jeg ,at det er noget I vil kigge på i fremtiden :) Og så må vi lige se, om der er andre, der læser med, der ligeledes ønsker denne funktion. Men jeg gætter da på, at der er andre bogføringsmedarbejdere, der kan have brug for at masse-ændre konti på en nem måde.

Hej igen Dennis,

Jeg vil give dig ret i, at det ville kunne gøres lettere og det er ikke fordi jeg ikke ville kunne se fordelene i at have en flyt eller masseopdaterings knap. Den primære grund til at jeg ikke tager forslaget direkte videre, er at det er muligt (i excel) og at vi har 68 forslag liggende, som vi sådan set gerne vil have implementeret, se vores ønskebrønd her: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes

Men realistisk set kan vi ikke nå at implementerer så mange ting indenfor en overkommelig tidsperiode.

Derfor vil jeg lade forslaget ligge lidt, også håber jeg at flere bogføringsmedarbejdere så vil give sin stemme på dette.

En fordel ved eksport/import er at du kan lave en standard skabelon du kan bruge til når du vil gøre følgende, så går det lidt hurtigere.

Okay, tak for info.
Forslag af (390 points)