Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
E-mail skabelon efter faktura layout

+1

Et ønske om at kunne opsætte "E-mail skabeloner" efter skabelonsamling/layout.

Vi har både webkunder og almindelige kunder, og deres fakturaer skal håndteres forskelligt. 

Ved webkunder benytter vi et bestemt layout til deres faktura(hvor de har betalt), og her ønsker vi også at de modtager en bestemt e-mail skabelon med advisering om at købet er betalt online og dette kun er en kvittering. 

Ved de andre kunder benytter vi et andet layout(hvor kunden skal betale), og her ønsker vi også at de modtager en anden e-mail skabelon med andre oplysninger.

Derfor ønsker vi at "e-mail skabelon" kunne opsættes efter layout/skabelonsamling. 

i Forslag » Salg af (130 points)

2 Svar

hej Prt

Tak for dit input.

De emailskabelonsamlinger du ønsker skal de kobles sammen med skabelonsamlingen eller skal de kunne vælges til på kunden ligesom man kan vælge layoutet til på kunden?
Forslag af 🔒 (55.9k points)

For vores vedkommende (jf. dette forslag) ville det helt ideelle være hvis e-mailskabelonen var koblet med skabelonsamlingen. Når man vælger layout på kunden, vælger man jo i princippet en skabelonsamling (inkl. fakturaformat og sprog), og hvis e-mailskabelonen var tilknyttet der også, ville den kunne vælges fuldautomatisk.

tak for svar :)
Ønsket er at "e-mailskabeloner" kan kobles sammen med "Skabelonsamlinger".

Vi ønsker ikke at det skal kobles op på kunden, da vores kunder kan handle både online(web) og via konsulent, hvor der benyttes forskellige skabelonsamlinger, alt efter salgstype.
ok tak for svar :)

jeg afventer lige andre brugeres input og vender tilbage til dig :)

Helt ok - håber at forklaringen giver mening smiley

hej Prt

Efter grundig overvejelse går vi ikke videre med dit forslag. Det er bestemt ikke fordi dit forslag ikke er godt, det vil helt sikkert give mening i dit tilfælde.

Dog kræver det en meget stor ændring i den måde modulet fungerer i dag, og der er ikke et stort ønske om denne ændring generelt set, så vi lægger vores udviklingsressourcer i andre projekter den kommende tid.
Forslag af 🔒 (55.9k points)