Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




udvikling af tilbuds features

0
Hi

Jeg saa gerne at man havde nogle formaterings muligheder naar der skal laves tlbud.

1. Man burde have mulighed for at kunne undlade at printe visse tilbuds linjer. En saadan feature ville goere det muligt for en contractor at lave et meget praesis tildbud hvor alle dele er incl. og samtidigt give kunden et overskuligt tilbud

2. Man kunne have mulighed for at IKKE printe priseren for de enkelte varelinjer. Denne feature ville vaere god sammen med forslag 3.

3. mulighed for at indsaette subtotals i tilbudet, sammen med forslag to vil man have mulighed for at lave et tilbud i sektioner hvor hver sektion, overfor kunden,  er pris sat med en samlet hvilket kan have en fordel i forhandlingerne med kunden.

4. godkendelse procedure for tilbud. man kunne forestille sig at en saelger udvilker et tilbud til en kunde, foer saelgeren kan sende tilbudet til kunden eller printe det saa skal det forbi en manager der skal godkende tilbudet, hvorefter det kan printes. Manageren drager naturligvis fordel af at kunne se DB or de enkelte produkters salgs ang kost priser.
i Forslag » Andet af (360 points)
opdateret af

7 Svar

Vedr. at skjule priser for enkelte varelinjer er det en MEGET ønsket funktion vi har efterlyst.
Eksempel:
Når man som vi benytter llagerstyring.
Opretter en varesamling og øsnker alle linjer kommer med på faktura med antal af hensyn til vores lagerstyring. Men ikke vil vise de enkelte linjers priser til kunden men kun en sum for varesamlingen!

Opretter et tilbud/ordre/faktura for et system. Eksempelvis en specilabygget computer. Består af flere varelinjer men vi ønsker kun kunden skal se en sum for selve systemet.

Ovenstående kan IKKE gøres ved at ændre i layout for faktura da et Tilbud/Ordre/Faktura ofte også indeholder andre linjer der skal med seperat. Eksempelvis hvis det var en computer Computerskærm højtt andre dele der er tilkøb til computeren.

IØVRIGT
Vi blev lovet denne feature ULTIMO JUNI 2006 af Per Wandt fra e-conomic!!!!
Forslag af (930 points)
@ medietek.
Såvidt jeg forstår dig er dit ønske en stykliste. Din beskrivelse karakterisere i al fald styklister. Det har været oppe og vende før - se her. - http://forum.e-conomic.dk/tillaegsmodulet-lagerstyring/samleliste-t67-10.html?hilit=stykliste#p1620. Desværre for dit ønske har vores holdning har ikke ændret sig siden da, det er ikke en funktion der kommer i e-conomic. Du må i stedet anvende reguleringskladde som beskrevet i mit svar

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)
Helt opreigtigt forstår jeg ikke det du henviser til med stykliste - Men for at uddybe mit behov skal jeg besrive det lidt bedre.
Eksempel 1
Hvis vi skal lave et tilbud på en computer sættes den sammen af flere forskellige vare. Harddisk, motherboard, ram, osv. Hvis vi nu tager udgangspunkt i at vi ikke sælger den samme konfiguation to gange og derfor sætter alle de enkelte komponenter ind på tilbud hver gang. Så ønsker vi at kunne skjule de enkelte priser for hver varelinje og præsentere kunden for en samlet varelinje pris. Efterfølgende vil vi gerne kunne tilføje andre vare som en skærm, printer osv. til tilbud der fremgår med priser pr. linje.
Eksempel 2
Vi benytter varesamlinger til at sætte pakker sammen der sælges ofte. Her har vi et ønske om at kunden IKKE kan se prisen for de enkelte linjer men udelukkende se den samlede pris for varesamlingen. Når vi tilføjer en varesamling på et tilbud kommer alle linjer ind med individuelle priser. Det vi gerne vil have er en samlet pris.

Nu er det ikke computere vi sælger men eksemplerne er i princippet det samme.

Iøvrigt er jeg glad for at Jeres holdning ikke har ændret sig - Jeg blev nemlig lovet denne feature i 2006!
Forslag af (930 points)
@ Medietek.

Funktionen du henviser til er for praktiske formål det samme som styklister. Jeg forstår dit behov og anerkender selvfølgelig at det vil være en god funktion for din virksomhed.

Det er også rigtigt at vi engang overvejede at udvikle den funktion til vores lagerstyring, vi har dog aldrig lovet det. Som det også fremgår af beskrivelse ønsker vi ikke denne funktion. - http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/moduler/lagerstyring.
Årsagen til at vi ikke ønsker at udvikle den funktion er selvklart ikke at genere vores kunder, men styklister lægger en kompleksitet til lagerstyringen som vi ikke ønsker.
Jeg skal selvfølgelig beklage hvis du har haft en anden forventning.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)
Det er nu ikke en tom påstand. Det var en feature jeg først blev lovet på et introduktionsmøde i holdt I Jylland før vi startede op med at bruge e-conomic og efterfølgende pr. mail. Altså sort på hvidt.
Iøvrigt er jeg ikke helt enig i at det er det samme som styklister. En funktion med styklister benyttes typisk til en produktionsvirksomhed der samler mange vare til en vare.  Altså slår flere anvendte varenumre sammen til et varenummer. Det jeg taler om at at vise en totalpris for en pakke der består af flere individuelle vare. Altså en varesamling.
Forslag af (930 points)
Hej Søren

Vi har som sagt været i overvejelser om stykliste. Og din beskrivelse er mindst halvdelen af en spec for en sådan, idet varesamlingen som sådan i e-conomic vil være en vare.

e-conomic varesamlinger er dumme idet de kun kan samle et antal vare og præsentere dem hvad for sig. Samlingen kan ikke navngives og heraf følger heller ikke prissættes.

Jeg skal selvklart beklage hvis vi fejlagtigt har stillet dig det i udsigt. Du må meget gerne sende den pågældende mail til undertegnede <a href="mailto:ksm@e-conomic.com">ksm@e-conomic.com</a> hvorefter jeg vil undersøge nærmere.

  Kim Sneum Madsen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af (24.0k points)
Hej

Vi har levet et lagermodul som integreres i e-conomic.

Her er der mulighed for styring af lager, styring af varians, udskrivning af indkøbsbehov/ordre, udskrivning af pluklister, opbygning af styklister, indtastning af ordre manuelt eller ved scanning mv.

Der er mulighed for, at læse mere på vores hjemmeside <a class="postlink" href="http://www.scan-soft.com">http://www.scan-soft.com</a>

Hvis I gerne vil høre mere så kontakt os enten per telefon 7025 7600 eller mail <a href="mailto:salg@scan-soft.com">salg@scan-soft.com</a>

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)