Informizely customer feedback surveys

Bankafstemning - valuta

0
Hej,

går det muligt at afstemme anden valuta i bank afstemning. Vi har en EUR konto i banken og i bank connect kommer posteringerne ind i EUR og konto i e-conomic er sat op i EUR. I bank afstemningen vises de importerede postering fra banken i EUR, men i venstre side vises e-conomic posteringer i DKK selv om kontoen er i EUR, hvilket umuliggør afstemning. Da kontoen i e-conomic har EUR beløbene bogført burde det være en meget simpel sag at lave afstemningen i EUR..
i Forslag » Bogføring af (290 points)
lukket af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg ved at det er et stort ønske fra jeres og vores side, ligeledes at få bankafstemning i anden valuta, det kræver dog en del tid, da det er et større projekt og derfor ikke kan implementeres i vores normale forum forbedrings perioder. Derfor har det været en potentiel forbedring vi gerne vil have lavet, men kræver at det bliver prioriteret ift. andre større projekter. Indtil nu har der desværre været begrænset opbakning, men du må meget gerne gå ind og give ledende forslag en stemme: https://forum.e-conomic.dk/34275/bankafstemning-i-udenlansk-valuta

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)