Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning af Eurokonto

+3
Jeg har flere kunder hvor jeg manuelt skal indtaste deres kontoudtog på deres eurokonti. Fordi bankafstemning ikke virker. Det stiller flere krav til mine kunder som selv skal ind og hente deres kontoudtog og uploade dem, frem for at jeg automatisk kan indhente dem og afstemme deres debitorer ugentligt.

Det vil være ønskeligt, tidsbesparende (tid sparet = penge tjent) og sikre at kunden ikke hopper over på anden system-løsning, såsom MBC365.
i Forslag » Bank af (160 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Randi,

Mange tak for forslaget. :-)

Jeg kan kun være enig i hvor godt et forslag er. Det er blevet nævnt op til flere gange. Vil anbefale at smide et like herinde, da dette nu er det førende forslag:

https://forum.e-conomic.dk/34275/bankafstemning-i-udenlansk-valuta

Jeg håber virkelig vi kan få en del mere opbakning for at sikre sikre sig at det giver mening for rigtig mange, da det vil kræve en del tid at lave og derfor ikke kan være en del af vores bruger udviklingsønsker her på forum, men skal prioriteres ind ift. alle de andre faste ting, der er planlagt i programmet over årerne.

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)