Informizely customer feedback surveys

Budget pr. md. i hele tal

+1

I budgetmodulet er det p.t. kun muligt at trække følgende: 

  • Budget fordelt pr. md. i tusinde kr. 
  • Budget fordelt pr. kvartal i hele kr.

Hvis man skal se sit budget i hele tal pr. md., er man således nødt til at udskrive en saldobalance pr. md. til Excel, det vil sige i alt 12 saldobalancer for et regnskabsår, og så her sammensætte til et samlet budget i hele tal for et regnskabsår fordelt pr. md. Det er ikke super hensigtsmæssigt og tager lidt af værdien af budgetmodulet. 

Det ville derfor være en klar fordel, hvis det var muligt at trække et budget fordelt pr. md. i HELE tal for en given periode.  

i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

Hej Trine,

Mange tak for dit forslag. :-)

Grunden til det er sådan i dag, er at rapporten bliver så "bred", pga. de lange tal, og fordelt pr. måned, så det bliver alt for bredt ift. sidestørrelsen.

Dog tænker jeg at det kan løses hvis man kunne få saldobalancen fordelt pr. måned, så jeg vil klart anbefale at give dette indlæg en stemme, som lige nu er prioriteret forholdsvis højt: https://forum.e-conomic.dk/28882/saldobalance-fordelt-pa-maneder

Håber det giver mening. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)