Knap til "Afvis bilag" i Inbox

+1
Det ville være praktisk med en "Afvis bilag" i Inbox (i lighed med knappen "Godkend bilag"). Mester skal godkende et stort antal faktura/bilag fra Inbox, hvor bilagene er betydeligt lettere at overskue ved godkendelsesproceduren fremfor i de enkelte mails, der bliver sendt vedrørende hver enkelt faktura/bilag. Nogle gange sidder han mail mere end hundrede bilag, der skal godkendes.

Venlig hilsen

Jette Højsted
i Forslag » Bilagshåndtering af (230 points)
genåbnet af

2 Svar

hej Jette

Tak for dit forslag.

Jeg tænker at grunden til at der ikke er en Afvis knap i inbox er at i Inbox har man mulighed for at slette bilaget i stedet.

Hvad ville være fordelen for dig ved at få mulighed for at Afvise frem for at slette?

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (29.7k points)
Fordelen er, at hvis en faktura ikke skal betales lige nu af en eller anden grund, kan fakturaen ligge her, indtil den skal betales. Ofte drejer det sig om, at varen ikke er leveret eller at prisen ikke er den, der er aftalt.
Forslag af (230 points)
hej Højsted og Shanna

Hvis den ikke skal betales nu, kan man blot vente med at godkende, posteringen kan ikke oprettes før den er godkendt :)

Så mit forslag er at man fx i noten skriver hvorfor den endnu ikke er godkendt og de fakturaer man reelt ikke skal betale dem sletter man :)
Ja. det er rigtigt, og det er sådan vi håndterer det lige nu. Der tilføres hver dag mange faktura i Inbox, og mester har nogle gange rigtig mange faktura, som han skal godkende. Hvis han kunne lægge dem i en anden bakke, så kan han hurtigt se, at lige denne faktura har han taget stilling til på et tidligere tidspunkt, og behøver dermed ikke, når han skal gennemse mange faktura, at se den igennem igen, men kan koncentere sig om dem, som han ikke har set før. Deuden vil det lette oversigten for den person, som skal følge op på de faktura, som ligger i "afvist", fx skal leverandøren kontaktes for rettelse af pris, antal eller hvad det nu kan være. Hvis disse faktura ligger blandt dem, der skal godkendes, kan det være vanskeligere at overskue. Selvfølgelig kan man godt se i noten, at den ikke skal betales nu. Jeg mener bare, at forslaget vil lette oversigten og det videre arbejde med dem, der ikke skal betales lige nu. Man kan hurtigere finde dem, hvis de ligger i en særlig bakke.
Ok jeg lægger den med i Ønskebrønden, min primære grund til dette er dog at jeg synes der skal være samme muligheder i programmet som i mailen :)

Så må vi se om den når gennem nåleøjet.

Kig endelig forbi Ønskebrønden og stem på de forslag som giver mest mening i dit daglige arbejde. Hvert kvartal implementerer vi ideer fra denne pulje.